Konu Test Tüpü

mustafa4835

Yumurta
Üye
Test tüpü bulamadım satan yok yer yok konum izmir Kraliçe buldum şimdi idare eder ama test internet söylesen 3 4 geliyor izmir varsa vere bilecek varmı neyne veririm acil

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Test tüpü bulamadım satan yok yer yok konum izmir Kraliçe buldum şimdi idare eder ama test internet söylesen 3 4 geliyor izmir varsa vere bilecek varmı neyne veririm acil
Lütfen Türkçeyi düzgün kullanmaya özen gösterin. :) Yazdıklarınızından hiçbir şey anlaşılmıyor. Cümlenizi kendim düzenlemeye çalıştım fakat yapamadım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ne yazmaya çalıştığınızı bu konu altına bir defa daha yazınız ki yardımcı olmaya çalışalım.

mustafa4835

Yumurta
Üye
Lütfen Türkçeyi düzgün kullanmaya özen gösterin. :) Yazdıklarınızından hiçbir şey anlaşılmıyor. Cümlenizi kendim düzenlemeye çalıştım fakat yapamadım.

Ne yazmaya çalıştığınızı bu konu altına bir defa daha yazınız ki yardımcı olmaya çalışalım.
:) olur orta okul terk olur oyle şeyler :)

EArslan

Minör
Üye
Test tüpünü Google'a İzmir +yaşadığın ilçe+ kimya yazarak konumdan bakıp bulabilirsin, internetten sipariş verebilirsin, kırtasiyeden alabilirsin, hastahane yakınlarındaki medikallere sorabilirsin, eczanelerden idaretenlik şırınga kullanabilirsin ya da şok marketlerinde cam çikolata kutuları var onları alabilirsin.

ŞOK marketine satılan cam çikolata kutusu

Screenshot_20220424-131136_Google.jpg

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

mustafa4835

Yumurta
Üye
Test tüpünü Google'a İzmir +yaşadığın ilçe+ kimya yazarak konumdan bakıp bulabilirsin, internetten sipariş verebilirsin, kırtasiyeden alabilirsin, hastahane yakınlarındaki medikallere sorabilirsin, eczanelerden idaretenlik şırınga kullanabilirsin ya da şok marketlerinde cam çikolata kutuları var onları alabilirsin.

Ekli dosyayı görüntüle 4969
Tşk ederim hocam

Hiç önemli değil, olabildiğince dikkat edin bizim için yeterli. :)
Tşk ederim dikkatli olurum hocam kb bakmayın sizi de uğraştırdım kalp atmayı bilmiyorum :)

ysfenes212

Yumurta
Üye

Ekli dosyayı görüntüle 4969
ben bundan aldım ama ne kadar yıkasamda çikolata kokusu gitmedi acaba karıncalara bi zararı dokunurmu

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Tşk ederim hocam

Tşk ederim dikkatli olurum hocam kb bakmayın sizi de uğraştırdım kalp atmayı bilmiyorum :)
Ne uğraşması estağfurullah, keyfinize bakın. :)