Test tüpü bulamadım satan yok yer yok konum izmir Kraliçe buldum şimdi idare eder ama test internet söylesen 3 4 geliyor izmir varsa vere bilecek varmı neyne veririm acil
Lütfen Türkçeyi düzgün kullanmaya özen gösterin. Yazdıklarınızından hiçbir şey anlaşılmıyor. Cümlenizi kendim düzenlemeye çalıştım fakat yapamadım.Test tüpü bulamadım satan yok yer yok konum izmir Kraliçe buldum şimdi idare eder ama test internet söylesen 3 4 geliyor izmir varsa vere bilecek varmı neyne veririm acil
olur orta okul terk olur oyle şeylerLütfen Türkçeyi düzgün kullanmaya özen gösterin. Yazdıklarınızından hiçbir şey anlaşılmıyor. Cümlenizi kendim düzenlemeye çalıştım fakat yapamadım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ne yazmaya çalıştığınızı bu konu altına bir defa daha yazınız ki yardımcı olmaya çalışalım.
Ortaokul terklik ile ilgili değildir ya, günlük hayatta kullandığımız Türkçe sonuçta.olur orta okul terk olur oyle şeyler
Tşk ederim bıraz da özenli yazarım Ortak okula bek gidemedim 2 3 kere sınıf da kaldımOrtaokul terklik ile ilgili değildir ya, günlük hayatta kullandığımız Türkçe sonuçta.
Hiç önemli değil, olabildiğince dikkat edin bizim için yeterli.Tşk ederim bıraz da özenli yazarım Ortak okula bek gidemedim 2 3 kere sınıf da kaldım
Tşk ederim hocamTest tüpünü Google'a İzmir +yaşadığın ilçe+ kimya yazarak konumdan bakıp bulabilirsin, internetten sipariş verebilirsin, kırtasiyeden alabilirsin, hastahane yakınlarındaki medikallere sorabilirsin, eczanelerden idaretenlik şırınga kullanabilirsin ya da şok marketlerinde cam çikolata kutuları var onları alabilirsin.
ŞOK marketine satılan cam çikolata kutusu
Ekli dosyayı görüntüle 4969
Tşk ederim dikkatli olurum hocam kb bakmayın sizi de uğraştırdım kalp atmayı bilmiyorumHiç önemli değil, olabildiğince dikkat edin bizim için yeterli.
ben bundan aldım ama ne kadar yıkasamda çikolata kokusu gitmedi acaba karıncalara bi zararı dokunurmuTest tüpünü Google'a İzmir +yaşadığın ilçe+ kimya yazarak konumdan bakıp bulabilirsin, internetten sipariş verebilirsin, kırtasiyeden alabilirsin, hastahane yakınlarındaki medikallere sorabilirsin, eczanelerden idaretenlik şırınga kullanabilirsin ya da şok marketlerinde cam çikolata kutuları var onları alabilirsin.
ŞOK marketine satılan cam çikolata kutusu
Ekli dosyayı görüntüle 4969
Ne uğraşması estağfurullah, keyfinize bakın.Tşk ederim hocam
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Tşk ederim dikkatli olurum hocam kb bakmayın sizi de uğraştırdım kalp atmayı bilmiyorum
Kulak çöpü ile içini iyice temizledikten sonra yıkayıp ağzı açık bir şekilde kurumasını bekleyin, büyük ihtimalle koku geçecektir.ben bundan aldım ama ne kadar yıkasamda çikolata kokusu gitmedi acaba karıncalara bi zararı dokunurmu