Kommünal yaşayan türler

theby

Yumurta
Üye
Merhaba, 2 sorum olucaktı.
- 1. - Tarantulalar nasıl kommunal yaşayabiliyor? bunu merak ediyorum. Neden birbirlerine saldırmıyorlar? Görüş Kabiliyetleri kısıtlı nasıl onun aynı tür tarantula olduğunu anlıyor?
- 2. - kommunal(toplu, koloni halinde) yaşayan tarantula cinsleri önerir misiniz. İthalatta almak istiyorum da araştırdım fakat bulamadım.

phawula

Minör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Merhaba,

Tarantulalar her ne kadar mahremiyete önem veren canlılar olsalar da bazı türler topluluk halinde yaşayabilmektedir. Birbirilerinin aynı tür olduklarını anlamaları için birbirlerini görmeleri gerekmiyor. Aşağıdaki türler birlikte yaşayabilmektedir.
Eğer bu tarz bir şey yapmak istiyorsan öncelikli olarak M. Balfouri tercih edebilirsin. diğerleri birbirlerini öldürebiliyorlar. En güvenlisi Balfouri.
Ben balfouri, murinus ve metallica communal olarak deneyimlemiştim. Bu çok geniş bir konu aslında eğer bir gün vaktim olursa bununla ilgili bir yazı paylaşmayı düşünüyorum.
  • Monocentropus Balfouri
  • Holothele Incei
  • Poecilotheria
  • Hysterocrates Gigas
iyi forumlar

theby

Yumurta
Üye
Merhaba,

Tarantulalar her ne kadar mahremiyete önem veren canlılar olsalar da bazı türler topluluk halinde yaşayabilmektedir. Birbirilerinin aynı tür olduklarını anlamaları için birbirlerini görmeleri gerekmiyor. Aşağıdaki türler birlikte yaşayabilmektedir.
Eğer bu tarz bir şey yapmak istiyorsan öncelikli olarak M. Balfouri tercih edebilirsin. diğerleri birbirlerini öldürebiliyorlar. En güvenlisi Balfouri.
Ben balfouri, murinus ve metallica communal olarak deneyimlemiştim. Bu çok geniş bir konu aslında eğer bir gün vaktim olursa bununla ilgili bir yazı paylaşmayı düşünüyorum.
  • Monocentropus Balfouri
  • Holothele Incei
  • Poecilotheria
  • Hysterocrates Gigas
iyi forumlar
teşekkür ederim düşünüp almayı planlıyorum. değerli bilgiler için teşekkürler.

phawula

Minör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
rica ederim

phawula

Minör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
yani ben pek tercih etmem ama bazı arkadaşlar seviyor. çok fazla ağ yapan bir tür pek teraryumda göremiyorum bir de agresif biraz. yer türleri ya da ağaç türleri bana daha estetik geliyor özellikle ağaçlar. Tabi herkesin kendi fikri :)

Subutay

Larva
Üye
hiçbir tarantula communal yaşayamaz sadece bazi turler digerlerine gore daha toleranslidir diger tarantulalari yemesi biraz daha uzun surer 🙂