Bela olmuşlar sanaAlamazsın bir de su dökmeyle ölmez bunlar
Görseldeki kısım beton ve taş karışımına benziyor. Ekeceğiniz bitkiler ve sulama işlemi onları etkilemeyecektir diye düşünüyorum. @Nazdravia'nın dediği gibi bir tehlike anında kendileri gerekeni yaparlar.Bahçede Fide ve tohum ekeceğim yerlere karıncalar koloni kurmuş orayı bozmam lazım zaten aksi takdirde ölecekler su vs. Koloniyi bozarken içindeki kraliçeyi nasıl alabilirim?
Asıl şey zaten sulama değil ben orayı kazacağım ve üzerine toprak döktüreceğim. Bazı yerlerde okuduşu kadarıyla limon suyu ya da hortumla su vermeyi düşünüyorum. Öldürmeden çıkarmak için.Görseldeki kısım beton ve taş karışımına benziyor. Ekeceğiniz bitkiler ve sulama işlemi onları etkilemeyecektir diye düşünüyorum. @Nazdravia'nın dediği gibi bir tehlike anında kendileri gerekeni yaparlar.
Çok büyük bir kütle değilse veya derinlere kadar inmiyorsa bu beton olan yer, ki derin olduğunu zannetmiyorum karıncalar yuvalandığına göre, kenarlarından kazma/kürek ile kaldırmaya çalışabilirsiniz. Bütün olarak veya birkaç parça olarak kaldırabileceğinizi düşünüyorum (anlattığıma benzer bir kütle ile aynı işlemi yaptım). Etrafı görmediğimiz için görselde, bu öneri duruma uygun olmayabilir.Asıl şey zaten sulama değil ben orayı kazacağım ve üzerine toprak döktüreceğim. Bazı yerlerde okuduşu kadarıyla limon suyu ya da hortumla su vermeyi düşünüyorum. Öldürmeden çıkarmak için.