koloniyi patlatmam lazım kraliçeyi nasıl alacam?

drusus

Nanitik
İlklerden
Üye
😃 neden?

Mustaha

Yumurta
Üye
Bahçede Fide ve tohum ekeceğim yerlere karıncalar koloni kurmuş orayı bozmam lazım zaten aksi takdirde ölecekler su vs. Koloniyi bozarken içindeki kraliçeyi nasıl alabilirim?

Nazdravia

Nanitik
Üye
Fazla su riskinde kendileri taşınır diye düşünüyorum

Zafer Murat

Minör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Konu dışı ama taşın ortasına fidan ekmek birazcık saçma geldi bana.

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Bahçede Fide ve tohum ekeceğim yerlere karıncalar koloni kurmuş orayı bozmam lazım zaten aksi takdirde ölecekler su vs. Koloniyi bozarken içindeki kraliçeyi nasıl alabilirim?
Görseldeki kısım beton ve taş karışımına benziyor. Ekeceğiniz bitkiler ve sulama işlemi onları etkilemeyecektir diye düşünüyorum. @Nazdravia'nın dediği gibi bir tehlike anında kendileri gerekeni yaparlar.

Mustaha

Yumurta
Üye
Görseldeki kısım beton ve taş karışımına benziyor. Ekeceğiniz bitkiler ve sulama işlemi onları etkilemeyecektir diye düşünüyorum. @Nazdravia'nın dediği gibi bir tehlike anında kendileri gerekeni yaparlar.
Asıl şey zaten sulama değil ben orayı kazacağım ve üzerine toprak döktüreceğim. Bazı yerlerde okuduşu kadarıyla limon suyu ya da hortumla su vermeyi düşünüyorum. Öldürmeden çıkarmak için.

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Asıl şey zaten sulama değil ben orayı kazacağım ve üzerine toprak döktüreceğim. Bazı yerlerde okuduşu kadarıyla limon suyu ya da hortumla su vermeyi düşünüyorum. Öldürmeden çıkarmak için.
Çok büyük bir kütle değilse veya derinlere kadar inmiyorsa bu beton olan yer, ki derin olduğunu zannetmiyorum karıncalar yuvalandığına göre, kenarlarından kazma/kürek ile kaldırmaya çalışabilirsiniz. Bütün olarak veya birkaç parça olarak kaldırabileceğinizi düşünüyorum (anlattığıma benzer bir kütle ile aynı işlemi yaptım). Etrafı görmediğimiz için görselde, bu öneri duruma uygun olmayabilir.