Kolonimi outworlde bağladım

itslysan

Yumurta
Üye
Arkadaşlar tüpteki kolonime 5x5 outworlde bağladım ancak çok strestlendiler. Tek çare beklemek mi ne yapmam lazım

Ekli dosyalar

• 3BBCD61E-E14D-4F8B-A95F-6F5C6D395361.jpeg
    3BBCD61E-E14D-4F8B-A95F-6F5C6D395361.jpeg
    40.1 KB · Görüntüleme: 23

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kaç işçileri bulunmakta koloninizin?

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Outworld'u takarken oluşan hareket ve yuva ağzının açılması strese girmelerine neden olur. Gayet normal. Çok vakit geçmeden geçecektir stresleri.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Tüpü outworlde bağlamak için bi sayı yok fakat işçi sayısı fazlayken bağlamak daha iyi gibi. Kraussei'nin dediği gibi hareket ve yuva ağzının açılmasından dolayı stres olmuştur,kısa sürede geçer

itslysan

Yumurta
Üye
Tüpü outworlde bağlamak için bi sayı yok fakat işçi sayısı fazlayken bağlamak daha iyi gibi. Kraussei'nin dediği gibi hareket ve yuva ağzının açılmasından dolayı stres olmuştur,kısa sürede geçer
Tamamdır stresti geçsin protein takviyesi yapıcam yani stresliyken un kurdu vermeyeyim dedim. Ayrıca outworld yokken un kurdunun kafasını kesip veriyordum. Outworlde un kurdu atarken canlı mı vermeliyim yoksa yine aynı şekil kafasını kesip mi?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
5x5x5cm bir outworld için un kurdu büyük gelebilir. Mikro un kurdu varsa olabilir. Kafasını kesip yine verebilirsiniz. Outworldu büyütüp işçi sayınız artarsa canlı olarak verebilirsiniz

itslysan

Yumurta
Üye
5x5x5cm bir outworld için un kurdu büyük gelebilir. Mikro un kurdu varsa olabilir. Kafasını kesip yine verebilirsiniz. Outworldu büyütüp işçi sayınız artarsa canlı olarak verebilirsiniz
Ben her seferinde adult boy un kurdu veriyorum mikro un kurdum yok maalesef. Ama yiyiyorlar. Bazen sadece içini yiyiyorlar ama iyi götürüyor yani

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Ben her seferinde adult boy un kurdu veriyorum mikro un kurdum yok maalesef. Ama yiyiyorlar. Bazen sadece içini yiyiyorlar ama iyi götürüyor yani
Yok tabiki verebilirsiniz. Canlı olarak verecekseniz eğer;mikro un kurdu verin dedim