Her gün besleyerek outworlde bolca tohum bulundurun her gün canlı yem verin.Merhaba, kolonimdeki işçi sayısını nasıl hızlı bir şekilde arttırabilirim?
Bilgi için tesekkurlerHer gün canlı yem ver ve canlıları öldürme eğer hamam böcegin varsa içine bırak ( kontrollü bir şekilde yuvaya sokmadan ) karıncanın türü hasatçıysa içinde her zaman en az bir çay kaşığı tohum bulundur iyi hobiler
Öldürmeden bırakmak koloninin hızlı gelişmesine bir katkı sağlamaz daha çok stress yapıp gelişmeyi yavaşlatır.Her gün canlı yem ver ve canlıları öldürme eğer hamam böcegin varsa içine bırak ( kontrollü bir şekilde yuvaya sokmadan ) karıncanın türü hasatçıysa içinde her zaman en az bir çay kaşığı tohum bulundur iyi hobiler
Öldürmeden atılmaz, tam tersi için tavsiye veriyorsun sanırım, ortada dolaşan yanlış bir bilgi sadece.Her gün canlı yem ver ve canlıları öldürme eğer hamam böcegin varsa içine bırak ( kontrollü bir şekilde yuvaya sokmadan ) karıncanın türü hasatçıysa içinde her zaman en az bir çay kaşığı tohum bulundur iyi hobiler
sanırım canlı verilmesini tavsiye etmesinin neden major tetiklemek için söyledi. küçük bir koloni ise böcekler kesinlikle tam canlı verilmemeli ama büyük kolonilerde major işçi tetiklemek için canlı atılabiliyor. bilgi yanlış değil yani sadece daha açık anlatılabilir.Öldürmeden atılmaz, tam tersi için tavsiye veriyorsun sanırım, ortada dolaşan yanlış bir bilgi sadece.
Hayır major çıkarma diye bir olay yok o bilgide ortada dolaşan yanlış bir bilgi.sanırım canlı verilmesini tavsiye etmesinin neden major tetiklemek için söyledi. küçük bir koloni ise böcekler kesinlikle tam canlı verilmemeli ama büyük kolonilerde major işçi tetiklemek için canlı atılabiliyor. bilgi yanlış değil yani sadece daha açık anlatılabilir.
Bı kaynak varmı tugkan abide bir videoda bahsetmişti major oluşumunu tetiklemek için hamam böceği atmıştı ve doğadaki koloniler de daha çok major olmasonida ben buna bagliyorumHayır major çıkarma diye bir olay yok o bilgide ortada dolaşan yanlış bir bilgi.
Eskiden öyle düşünülüyordu, birkaç arkadaş farklı şehirlerden messor topladık ikişer adet, birine micro ile başlayıp majorlar çıkmaya başlayınca adult canlı verdik diğerine kesip verdik, ikiside neredeyse aynı zamanda major çıkardı, canlı verdiğim maalesef mite yüzünden öldü diğer koloni baya iyi durumda 7-8 majoru var baya daha büyük major yoldaBı kaynak varmı tugkan abide bir videoda bahsetmişti major oluşumunu tetiklemek için hamam böceği atmıştı ve doğadaki koloniler de daha çok major olmasonida ben buna bagliyorum
Bende iki koloni bulup denemeyi planlıyorum.bilgi için teşekkürlerEskiden öyle düşünülüyordu, birkaç arkadaş farklı şehirlerden messor topladık ikişer adet, birine micro ile başlayıp majorlar çıkmaya başlayınca adult canlı verdik diğerine kesip verdik, ikiside neredeyse aynı zamanda major çıkardı, canlı verdiğim maalesef mite yüzünden öldü diğer koloni baya iyi durumda 7-8 majoru var baya daha büyük major yolda
Messorlar yakında uçar veya uçuyorlar, bende kızıl kafalarda deneyeceğim ve günlükte paylaşacağım.Bende iki koloni bulup denemeyi planlıyorum.bilgi için teşekkürler
Merakla bekliyorumMessorlar yakında uçar veya uçuyorlar, bende kızıl kafalarda deneyeceğim ve günlükte paylaşacağım.
Bilgi için teşekkürler ben hala öyle biliyordum yanlış bilgi vermek istememiştim iyi hobilerÖldürmeden atılmaz, tam tersi için tavsiye veriyorsun sanırım, ortada dolaşan yanlış bir bilgi sadece.