Kolonim stresli!

Vedad

Nanitik
Üye
Selamlar, tetremorium kolonimin besleme yaparken yaşadığım zorluklardan bahsetmiştim. Aynı şekilde çok sayıda karınca bu şekilde kaçtı. Şuan ne kadar işçi varsa bir o kadar yok :(

Tüp içi odacık yöntemini denedim ama yapamadım. Outworld için yeterli alana sahip olmadığımı fark ettim. Besleme konusumda başka bir yöntem var mı? Ayrıca kolonim streste ve bazı işçileri olmadığından koloninin geleceği için risk var mı? Kraliçenin yumurtaları var.

Krestav

Larva
Üye
Tetremorium kolonisini gerçekten test tüpünde bakmak zor oluyor senin yaşadığını bende yaşadım karıncalarımın yarısı kaçmıştı:( Outworld için yeterli alana sahip değilim demişsin ancak tam anlamadım 5x5xh5 olan pleksi kapları outworld yapsan bile sana yeter. Bu dediğimi bulamasan bile herhangi bir plastik kabında işini göreceğini düşünüyorum.
Koloninin geleceği içinde endişelenmene pek gerek yok tetremorium biraz inatçı bir tür kolay kolay öleceklerini düşünmüyorum :D

Son düzenleme:

Vedad

Nanitik
Üye
Tetremorium kolonisini gerçekten test tüpünde bakmak zor oluyor senin yaşadığını bende yaşadım karıncalarımın yarısı kaçmıştı:( Outworld için yeterli alana sahip değilim demişsin ancak tam anlamadım 5x5xh5 olan pleksi kapları outworld yapsan bile sana yeter. Bu dediğimi bulamasan bile herhangi bir plastik kabında işini göreceğini düşünüyorum.
Koloninin geleceği içinde endişelenmene pek gerek yok tetremorium biraz inatçı bir tür kolay kolay öleceklerini düşünmüyorum :D
tamamdır çok teşekkür ederim outworld'e geçiririm artık

Emir123

Media
Üye
Minik outworld, Bol Protein ve Şekerli su verdikten 2 gün sonra 1 hafta bakmadan dinlendir, Kraliçe Yumurta yapsın 20-40 tane 1.5 aya toparlar koloni

Vedad

Nanitik
Üye
Peki tabana silis kum kullanabilir miyim?

Vedad

Nanitik
Üye
6x6x6 outworld büyük mü gelir?