Kolonim hareketsizleşti!

cosmos

Yumurta
Üye
25 işçilik Messor kolonim çok garip bir şekilde kıpırdamadan bekliyor. Outworld'de işçi yok. Önceden tüpü açtığımda sağa sola hareketlenirlerdi. Şu an hepsi pamuğun dibinde kraliçe ile birlikte kıpırdamadan bekliyor anlam veremedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
25 işçilik Messor kolonim çok garip bir şekilde kıpırdamadan bekliyor. Outworld'de işçi yok. Önceden tüpü açtığımda sağa sola hareketlenirlerdi. Şu an hepsi pamuğun dibinde kraliçe ile birlikte kıpırdamadan bekliyor anlam veremedim.
Enerjileri azalmış olabilir şekerli su takviyesi yapabilirsin ya da tok oldukları içinde hareketsiz olabilirler, abdomenleri şişkin değilse besleme yapabilirsin.

cosmos

Yumurta
Üye
Enerjileri azalmış olabilir şekerli su takviyesi yapabilirsin ya da tok oldukları içinde hareketsiz olabilirler, abdomenleri şişkin değilse besleme yapabilirsin.
Tüpte sürekli tohum bulunduruyorum beslenmeden kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

Ballı şekerli suyu pamukla versem uygun olur mu direkt verdiğim de bir işçim bozulmuştu daha önce en iyi verme şeklim nasıl olabilir?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Böcek_

Larva
Üye
Tüpte sürekli tohum bulunduruyorum beslenmeden kaynakli olduğunu sanmıyorum

Ballı şekerli suyu pamukla versem uygun olurmu direkt verdiğim de bir işçim bozulmuştu daha önce en iyi verme şeklim nasıl olabilir
Pamuğu şekerli suya batırıp tüpe yerleştirebilirsiniz.

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Tüpte sürekli tohum bulunduruyorum beslenmeden kaynakli olduğunu sanmıyorum

Ballı şekerli suyu pamukla versem uygun olurmu direkt verdiğim de bir işçim bozulmuştu daha önce en iyi verme şeklim nasıl olabilir
Şekerli meyve verebilirsin.