Kolonim bakılamayacak kadar büyüdüğünde ne yapmalıyım?

FormikaryumBekcisi

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı şimdi ben bir tane kraliçe bulsam ve bir koloni kursam bu koloni bakalamıyacak derecede büyüdüğünde ne yapmalıyım hiçbir bilgim yok acaba beni biraz aydınlatabilirmisiniz?

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı şimdi ben bir tane kraliçe bulsam ve bir koloni kursam bu koloni bakalamıyacak derecede büyüdüğünde ne yapmalıyım hiçbir bilgim yok acaba beni biraz aydınlatabilirmisiniz?
Outworld e bağlarsın zaten o duruma gelmesi 6 ayı bulabilir için rahat olsun

ATHENA

Minör
Üye
Dostum doğaya salabilirmiyim 80 işçiye ulaştığında bile doğaya salan bayağı bir kişi var salsam sıkıntı olurmu?
Neden salıyorsunuz 80 işçili koloniyi daha ilk yılı var yok boşuna salmayın 2-3 bin işçide belki salınabilir ama 80 işçili koloniyi salmayın gidin satın veya sahiplendirin koloniye yazık olur

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Dostum doğaya salabilirmiyim 80 işçiye ulaştığında bile doğaya salan bayağı bir kişi var salsam sıkıntı olurmu?
Kanka salabilirsin ama neden salmak istiyorsun bakmayacaksan sahiplendir çünkü salarsan eğer, o koloninin geleceği hakkında birşey diyemem vahşi doğaya alışmamış bi koloni üstelik işci sayısıda az doğaya bırakırsan yuva yaparlar ama ne kadar dayanabilirler bilmiyorum

FormikaryumBekcisi

Yumurta
Üye
Neden salıyorsunuz 80 işçili koloniyi daha ilk yılı var yok boşuna salmayın 2-3 bin işçide belki salınabilir ama 80 işçili koloniyi salmayın gidin satın veya sahiplendirin koloniye yazık olur
Ailem karınca beslememe biraz karşı anca böyle küçük sayılı bir koloni olursa pek birşey demezler bu yüzden az sayıda karınca beslemek istiyorum

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Sahiplendirebilir, satabilirsiniz ama kimsenin satın alacağını düşünmüyorum.

Gökdennz

Nanitik
Üye
Ailem karınca beslememe biraz karşı anca böyle küçük sayılı bir koloni olursa pek birşey demezler bu yüzden az sayıda karınca beslemek istiyorum
Benimkiler de karşıydı sonra onların da dikkatini çekiyor ve alışıyorlar genelde. Kraliçe bul sandığın kadar yer kaplayan bir şey değil zaten işçi sayısı artınca da en minimal düzeyde yine tutup bakabilirsin. Ailen yavaş yavaş alışır diye tahmin ediyorum.10 işçi ile 100 işçi arasında pek bir fark yok ikisine de 1 deney tüpü içinde bakıyorsun (cinse göre değişebilir tabii)