Merhaba, 2 adet Camponotus, 2 adet Cataglyphis kolonim var. Alt türleri nedir acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim, keyifli hobiler.
Hocam alt türlerini sormuş ama bu fotoğraflardan anlamanın mümkün olduğunu düşünmüyorum.1 Camponotus
2 Camponotus
3 Cataglyphis
3 Cataglyphis
Pardon şimdi fark ettim, alt türlerinin belirlenmesi için türlerinin belirlenmesi gereliyor bu fotoğraflardan imkansız. Alt cinsi deneyimli bir hobici cevaplar birazdan.Hocam alt türlerini sormuş ama
Alttürleri bu fotoğraftan anlaşılamaz maalesef.Merhaba, 2 adet Camponotus, 2 adet Cataglyphis kolonim var. Alt türleri nedir acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim, keyifli hobiler.
Cataglyphis'ler bicolor olabilir mi?Alttürleri bu fotoğraftan anlaşılamaz maalesef.
1-) Camponotus Tanaemyrmex altcinsinden koloni.
2-) Camponotus Tanaemyrmex altcinsinden koloni.
3-) Cataglyphis sp. kolonisi.
4-) Cataglyphis sp. kolonisi .
Ben de öyle düşünmüştüm ama işçileri benzetemedim ben.Cataglyphis'ler bicolor olabilir mi?
Hayır değilCataglyphis'ler bicolor olabilir mi?
Kusuruma bakamayın Bicolor Group demek istedim.Hayır değil
Ve konu içerisinde bir kavram karmaşası oluşmuş. Arkadaş alt tür falan sormamış, türünü sormuş. Daha doğrusu türü alt tür diyerek yanlış ifade etmiş ama bariz bir şekilde türden bahsettiği anlaşılıyor.
Ben de yanlış bilgi verdim, evet Bicolor tür grubundanlar.
O zamanHayır değil
Ve konu içerisinde bir kavram karmaşası oluşmuş. Arkadaş alt tür falan sormamış, türünü sormuş. Daha doğrusu türü alt tür diyerek yanlış ifade etmiş ama bariz bir şekilde türden bahsettiği anlaşılıyor.
Ben de yanlış bilgi verdim, evet Bicolor tür grubundanlar.