Yakaladığım sakinleyince atacağım. Gördüğüm en büyük kraliçe olsa gerek. Başka ufak bir türün kraliçeleride dolanıyor ama yanımda tüp yok.Net görseller gerekiyor.
Kraliçe grubu flaşı görünce dağıldı hemen, akşam diye net foto alamadım.Bu görüntülerden anladığım kadarıyla hepsi componotus işçileri.
Daha net fotoğraf paylaşırsanız net bir şey deriz.
Bu kraliçe değilse bende amogus kasabasının muhtarıyım. Şaka maka sanmıyorum işçi olduğunu.kraliçe değil işçi gibi görünüyorlar zaten tahmini camponotus
Görseldekilerin hepsi işçi. Sizin aldığınız karıncanın fotoğrafını paylaşırsanız yorum yapabiliriz.Bu kraliçe değilse bende amogus kasabasının muhtarıyım. Şaka maka sanmıyorum işçi olduğunu.
Ankara'da yıllarca bir tane kraliçe bulamam, İstanbul dolup taşıyor ben anlamadım bu ne iş. Birde işçi çıkmadan önce beslenmesi gerekiyor mu söyleyebilirseniz şahane olur.
Camponotus majoru. Kraliçe değil. Amogus kasabasındaki yeni göreviniz hayırlı olsunBu kraliçe değilse bende amogus kasabasının muhtarıyım. Şaka maka sanmıyorum işçi olduğunu.
Ankara'da yıllarca bir tane kraliçe bulamam, İstanbul dolup taşıyor ben anlamadım bu ne iş. Birde işçi çıkmadan önce beslenmesi gerekiyor mu söyleyebilirseniz şahane olur.
Hep amogus kasabasında yaşamak istemişimdir. Neyse arkadaşı salalım o zaman. Çok ilginçmiş.Camponotus majoru. Kraliçe değil. Amogus kasabasındaki yeni göreviniz hayırlı olsun
İnternet çok kötü diye yüklememiş fotoğrafları sonradan ekleyebildim.dalga geçmek yerine net fotoğraflar yüklemeye ne dersiniz