Koloni yemek yemiyor

BahadirSarp

Asker
Yardımsever
Üye
25-30 işçili Plagiolepis pygmaea kolonimi 3 ay önce satın aldım. 2-2.5 ay protein yemediler en sonunda un kurdu aldım. İlk başta biraz ilgilendiler ama un kurdunda bir azalma görmedim. Sadece içi boşalmış, daha acemiyim ama sadece un kurdunun içindeki yağı mı yiyorlar? Yoksa kurt kendi kendine mi kurudu? Birde 3 gün sonra bir daha verdim hiç ilgilenmediler. Acaba 1 hafta falan hiç besleme yapmasam ondan sonra bir düzene girerler mi? 2 günde bir besleme yaparak.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cihan__

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
25 30 işçili Plagiolepis pygmaea kolonimi 3 ay önce satın aldım 2 2.5 ay protein yemediler en sonunda un kurdu aldım ilk başta biraz ilgilendiler ama un kurdunda bi azalma görmedim sadece içi boşalmış daha acemiyim ama sadece un kurdunun içinde ki yağj mı yiyorlar yok kurt kendi kendine mi kurudu? Birde 3 gün sonra bi daha verdim hiç ilgilenmediler acaba 1 hafta filan hiç besleme yapmasam ondan sonra bir düzene giereler mi 2 günde bir besleme yaparak
Büyük bir un kurdunu plagiolepis gibi bir cins kolaylıkla bitiremez. Kurdun içindeki sıvıyı içerler ve bitiremediklerinde içindeki sıvı zamanla kurur, ama kurdun bedeninde azalma göremezsiniz.