dün akşam saat 19.00 da tüpte suyu biten yaklaşık 40 işçili messor kolonimi başka bir tüpe transfer etmek için outworlden söküp başka bi tüp ile ağzını sabitledim. ama koloni hala transfer olmadı. nasıl transfer edebilirim ???
Işık tütün 1 2 gün içinde gecmezler ise manuel transfer yapabilirsin ama daha tehlikeli olur ve diğer tüpü karanlık şu anki tüpü aydınlık yapdün akşam saat 19.00 da tüpte suyu biten yaklaşık 40 işçili messor kolonimi başka bir tüpe transfer etmek için outworlden söküp başka bi tüp ile ağzını sabitledim. ama koloni hala transfer olmadı. nasıl transfer edebilirim ???
zaten öyleIşık tütün 1 2 gün içinde gecmezler ise manuel transfer yapabilirsin ama daha tehlikeli olur ve diğer tüpü karanlık şu anki tüpü aydınlık yap
O zaman manuel transfer yapabilirsinzaten öyle
hem yumurtalar hemde pupalar odukça fazlaÖyle yapabilirsin tugkan abi öyle yapmıştı ondean öğrendim ama fazla yumurta var ise yapma az var ise yapabilirsin sonradan yumurtaları koyarsın
Alarm kurun derken ne demek istedin abi ben de öğreneyimAlarm kurun ve telefonu sessize alın. Titreşimi sağlayıp ışık vurmayı da ihmal etmeyin.
Normal telefona alarm kurup sessize alıyorsunuz. Sonra zaten titreşim moduna giriyor ve telefon titreşim sağlıyor. Koloni bununla birlikte stres altında kalıyor ve otomatikmen transfer oluyorAlarm kurun derken ne demek istedin abi ben de öğreneyim
Teşekkür ederimNormal telefona alarm kurup sessize alıyorsunuz. Sonra zaten titreşim moduna giriyor ve telefon titreşim sağlıyor. Koloni bununla birlikte stres altında kalıyor ve otomatikmen transfer oluyor