koloni transfer olmuyor

Burak23

Yumurta
Üye
dün akşam saat 19.00 da tüpte suyu biten yaklaşık 40 işçili messor kolonimi başka bir tüpe transfer etmek için outworlden söküp başka bi tüp ile ağzını sabitledim. ama koloni hala transfer olmadı. nasıl transfer edebilirim ???

Ünal

Pupa
Üye
Bekle nem vardır daha ben bir ay bekledim tetra için nem tamamen bitince geçerler

Muhammet18

Pupa
Üye
dün akşam saat 19.00 da tüpte suyu biten yaklaşık 40 işçili messor kolonimi başka bir tüpe transfer etmek için outworlden söküp başka bi tüp ile ağzını sabitledim. ama koloni hala transfer olmadı. nasıl transfer edebilirim ???
Işık tütün 1 2 gün içinde gecmezler ise manuel transfer yapabilirsin ama daha tehlikeli olur ve diğer tüpü karanlık şu anki tüpü aydınlık yap

Burak23

Yumurta
Üye
kraliçenin olduğu tüpü outworld emi boşaltıyım

Muhammet18

Pupa
Üye
Öyle yapabilirsin tugkan abi öyle yapmıştı ondean öğrendim ama fazla yumurta var ise yapma az var ise yapabilirsin sonradan yumurtaları koyarsın

Muhammet18

Pupa
Üye
O zaman yapabilecek tek şey normal transferde beklemek

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Alarm kurun ve telefonu sessize alın. Titreşimi sağlayıp ışık vurmayı da ihmal etmeyin.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Alarm kurun derken ne demek istedin abi ben de öğreneyim
Normal telefona alarm kurup sessize alıyorsunuz. Sonra zaten titreşim moduna giriyor ve telefon titreşim sağlıyor. Koloni bununla birlikte stres altında kalıyor ve otomatikmen transfer oluyor