Karınca kolonimi 17 saat yolculukla otobüste istanbula götürmem lazım ölürmü , ne yapmam lazım
Bagaj bölümüne verme direkt kucaginin üstünde bi çantanın içinde taşıyabilirsiniz. Çantanın içini yumuşak şeylerle doldurun ve tüpleri çantaya korunaklı şekilde sıkıştırın.Karınca kolonimi 17 saat yolculukla otobüste istanbula götürmem lazım ölürmü , ne yapmam lazım
Teşekkür ederimBagaj bölümüne verme direkt kucaginin üstünde bi çantanın içinde taşıyabilirsiniz. Çantanın içini yumuşak şeylerle doldurun ve tüpleri çantaya korunaklı şekilde sıkıştırın.
BI sorunum daha var ama ben bunları tüpte degil kapta topragin icinde yetistirdim ben bunlari tüpe geçirmek istiyorum nasıl yapabilirimBagaj bölümüne verme direkt kucaginin üstünde bi çantanın içinde taşıyabilirsiniz. Çantanın içini yumuşak şeylerle doldurun ve tüpleri çantaya korunaklı şekilde sıkıştırın.
Yapma öyle biseyi başaramazsın o tüneller metrelerce aşağıya iniyor .kazsan bile kraliceyi bulamazsın üzgünüm.BI sorunum daha var ama ben bunları tüpte degil kapta topragin icinde yetistirdim ben bunlari tüpe geçirmek istiyorum nasıl yapabilirim