Koloni sahiplendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mhmd_ozkan

Yumurta
Üye
Arkadaşlar vakit ayıramadığım için 1 adet messor ve 2 adet camponotus kolonimi ücretsiz sahiplendireceğim. Aslında istemeye istemeye veriyorum ancak vakit ayıramıyorum onlara da yazık messorları hala kış uykusuna bile yatıramadım. Bakmaya hevesli özenli bakacak bir arkadaşa elimdeki bütün ekipmanlarıyla birlikte sahiplendirmek istiyorum. Havalar soğuk o yüzden kargoya veremem İstanbul avrupa yakası elden teslim ederim.
IMG-20250220-WA0011.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Adz94

Media
Üye
Arkadaşlar vakit ayıramadığım için 1 adet messor 2 adet companatus kolonimi ücretsiz sahiplendireceğim. Aslında istemeye istemeye veriyorum ancak vakit ayıramıyorum onlarda da yazık messor ları hala kış uykusuna bile yatıramadım. Bakmaya hevesli özenli bakacak bir arkadaşa elimdeki bütün ekipmanlarıyla birlikte sahiplendirmek istiyorum.Havalar soğuk o yüzden kargoya veremem istanbul avrupa yakası elden teslim ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 45963
Bakırköy'e elden teslim verebilir misiniz acaba?

Turanium

Yumurta
Üye
Eğer alan çıkmazsa ben alabilirim ancak son seçenek olarak. Bu hobide daha yeni olan birileri varsa onların alması tercihimdir. Foruma biraz geç katıldım ama 22'den beri ilgileniyorum.

Demo

Brachypterous
Yardımsever
Üye
eğer alan çıkmazsa ben alabilirim ancak son seçenek olarak. bu hobide daha yeni olan birileri varsa onların alması tercihimdir. foruma biraz geç katıldım ama 22'den beri ilgileniyorum.
Biraz doğru ama çok yeni başlayanların almaması gerek bence, o kadar büyük koloniler için tecrübe de gerek. Benim LGS serüvenim olmasa bu yıl almak isterdim ama maalesef Türkiye'de yaşıyorum.

Turanium

Yumurta
Üye
Biraz doğru ama çok yeni başlayanların almaması gerek bence, o kadar büyük koloniler için tecrübe de gerek. Benim LGS serüvenim olmasa bu yıl almak isterdim ama maalesef Türkiye'de yaşıyorum.
Çok yeni değil de en azından 3-4 koloni sahibi az çok bilen ama hala öğrenecek yolu olanlar alabilir. Mesela ben o dönemlerde bir yakınım sayesinde birkaç koloni edinip az çok deneyim kazanmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...