Koloni sahiplendirme

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Hepinize hayırlı günler dilerim arkadaşlar. Hobiyi bıraktığım için elimde olan ne kadar canlı varsa sahiplendirmeye çalışacağım. Fakat şöyle de bir üşengeçliğim var ne yazıkki kargo işiyle uğraşmak istemiyorum. O yüzden lütfen Bilecik/Bozüyük 'e yakın kişiler veya gelip elden teslim alabilecek kişiler iletişime geçerse çok sevinirim.
Kolonilerim;
1 adet Camponotus Aethoips (5 işçi)
3 adet Camponotus sp. (işçisiz)
4 adet Solenopsis sp. (3ü "5-10"işçili 1i işçisiz)
1 adet Alphanogaster subterranea (10-15 işçili)
2 adet Formica rufibarbis (2si de 10-15 işçili)
1 adet Formica sp. (işçisiz)
1 adet Formica sanguinea (+70 işçili)
2 adet lasius sp. (2si de yaklaşık 10-15 işçili)
Dediğim gibi sadece elden teslim alabilecek kişiler iletişime geçerse çok sevinirim, iyi günler diliyorum.
Sahiplendirdiğim arkadaşlara da hediye olarak birkaç malzeme verebilirim. Un kurdu, yataklık (kaba kepek), tüp, yemlik vs.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ashira

Yumurta
Üye
Hepinize hayırlı günler dilerim arkadaşlar. Hobiyi bıraktığım için elimde olan ne kadar canlı varsa sahiplendirmeye çalışacağım. Fakat şöyle de bir üşengeçliğim var ne yazıkki kargo işiyle uğraşmak istemiyorum. O yüzden lütfen Bilecik/Bozüyük 'e yakın kişiler veya gelip elden teslim alabilecek kişiler iletişime geçerse çok sevinirim.
Kolonilerim;
1 adet Camponotus Aethoips (5 işçi)
3 adet Camponotus sp. (işçisiz)
4 adet Solenopsis sp. (3ü "5-10"işçili 1i işçisiz)
1 adet Alphanogaster subterranea (10-15 işçili)
2 adet Formica rufibarbis (2si de 10-15 işçili)
1 adet Formica sp. (işçisiz)
1 adet Formica sanguinea (+70 işçili)
2 adet lasius sp. (2si de yaklaşık 10-15 işçili)
Dediğim gibi sadece elden teslim alabilecek kişiler iletişime geçerse çok sevinirim, iyi günler diliyorum.
Dm'den yazdım.

Moderatör tarafında düzenlendi: