Koloni paylaşma

Omewfaruk55

Nanitik
Üye
Arkadaşla merhaba bugün forumda gezerken aklıma bir fikir geldi sizin de bildiğiniz üzere her gün bu hobiye yeni insanlar katılıyor ve karınca bakımında gerekli püf noktaları öğrenmek istiyorlar buna yönelik olarak açılacak sabit bir konuda deneyimli kişiler sahip oldukları kolonileri paylaşıp kendi gözlemleri ve araştırmalarınca sahip oldukları cins/tür'ün bakımında dikkat edilebilecek noktalardan bahsederse foruma yararı olabileceğini düşünüyorum. Ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Günlükleri takip ederseniz tam olarak söylediğiniz şeyin yapıldığını göreceksiniz. Yeni bir konu açılması şahsen gerekli değil.

Omewfaruk55

Nanitik
Üye
Evet günlükleri takip ediyorum fakat ulaşılabilirlik ve kolaylık açısından bu tarz bir konunun daha uygulanabilir olacağını düşündüğüm için dile getirdim yine de teşekkürler.

Ayrıca çoğu aktif günlüğü genel olarak çok profesyonel olmayan hesapların oluşturduğunu göz önünde bulundurursak belki bilgili arkadaşları da teşvik etme durumu oluşabilir.

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Her bilginin çok kolay ulaşılabilir olması gerektiğini düşünmüyorum, bu hobiyi yapacak kişi araştırmacı bir ruha sahip olmalı ve bilgiyi toplamalı. Fakat dediğinizin önemsiz olduğu anlamına gelmiyor. Sonradan aklıma geldi, rehberler içerisinde de kendi deneyimlerine yer verebiliyor rehber oluşturan deneyimli kişiler. Fikir için teşekkürler, biz yine değerlendiririz.