bende kıyma veriyodum ilk zamanlar fakat farkettimki ertesi günü geri almazsan çok kötü bir koku oluyor ve mayt riskini yükseltiyor bence en sağlıklısı canlı yem.Kolonime kıyma denemesi yaptım bayağı sevdiler. Tüpe parça parça koparıp götürdüler bir sıkıntı çıkar mı. Ne yapmam lazım
Mite ve diğer mikroorganizmalar için 1 numaralı konaklardan biri et. Nemli tarafa da taşırlarsa vay halinize. @Nova 'nın dediği gibi canlı yem edinmeniz gerekiyorKolonime kıyma denemesi yaptım bayağı sevdiler. Tüpe parça parça koparıp götürdüler bir sıkıntı çıkar mı. Ne yapmam lazım
bende kıyma veriyodum ilk zamanlar fakat farkettimki ertesi günü geri almazsan çok kötü bir koku oluyor ve mayt riskini yükseltiyor bence en sağlıklısı canlı yem.
Canlı yemim var. kıyma denemesi yaptım sadece. Nemli tarafa taşıdılarsa ne yapmam lazımMite ve diğer mikroorganizmalar için 1 numaralı konaklardan biri et. Nemli tarafa da taşırlarsa vay halinize. @Nova 'nın dediği gibi canlı yem edinmeniz gerekiyor
Tavsiyem sevmedikleri bir sıvıyı outworlde koymanız sevmedikleri için üzerini çer çöp ile kapatıcaklardır. Yeterli çöp yoksa kıymayı da kullanabilirler kapatmak için.Canlı yemim var. kıyma denemesi yaptım sadece. Nemli tarafa taşıdılarsa ne yapmam lazım
mesela örnek olarak ne koyabilirim?Tavsiyem sevmedikleri bir sıvıyı outworlde koymanız sevmedikleri için üzerini çer çöp ile kapatıcaklardır. Yeterli çöp yoksa kıymayı da kullanabilirler kapatmak için.
Benim kolonim şekerli suyu seviyor ballı suyu sevmiyor. Mesela ballı su koyduğum zaman üstünü kapatıyorlar hemen, sizin koloninizde de tam tersi olabilir sizin deneyerek görmeniz lazım.mesela örnek olarak ne koyabilirim?
Tamamdır teşekkür ederimBenim kolonim şekerli suyu seviyor ballı suyu sevmiyor. Mesela ballı su koyduğum zaman üstünü kapatıyorlar hemen, sizin koloninizde de tam tersi olabilir sizin deneyerek görmeniz lazım.
Rica ederimTamamdır teşekkür ederim