Koloni için Ekipman Alabileceğim Siteler

Stratus

Yumurta
Üye
Forumda da karınca bakımında da yeni bir hobiciyim. Yaklaşık 2 aydır elimde bir Messor kraliçesi vardı ve bu hafta 7 işçili bir koloniye dönüştü. Bu benim için çok heyecan verici bir durum; ilk kraliçem, ilk işçilerim... 2 aydır sabırla bekledim ve onlara gözüm gibi bakmak istiyorum. :)
Fakat şu an elimde test tüpü ve şırınga haricinde ekipmanım yok. İnternette birkaç ekipman ve formikaryum satan site var ama hangilerinin güvenilir olduğunu bilemiyorum.
Tabii ki her şeyi alasım geliyor ama başlangıç için neler almalıyım? Beni bu senenin sonuna kadar götürecek bir formikaryum ve outworld (dış dünya) almak istiyorum.
Öneri ve desteklerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. :)
WhatsApp Image 2025-06-08 at 17.21.23.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yigit291

Pupa
Üye
Undergrand ant world, karınca sanatı, antstoreturkey dsiteleri güvenilir siteler.
Burdan istediklerini alabilirsin istersen de öncelik olarak oytworld alabilirsin şuan erken 7işçiye ama alabilirsin daha sonra büyüyünce takabilirsin onun dışınds artı ekstra tüp işni kolaylaştırır

Nothing

Larva
Üye
Forumda da karınca bakımında da yeni bir hobiciyim. Yaklaşık 2 aydır elimde bir Messor kraliçesi vardı ve bu hafta 7 işçili bir koloniye dönüştü. Bu benim için çok heyecan verici bir durum; ilk kraliçem, ilk işçilerim... 2 aydır sabırla bekledim ve onlara gözüm gibi bakmak istiyorum. :)
Fakat şu an elimde test tüpü ve şırınga haricinde ekipmanım yok. İnternette birkaç ekipman ve formikaryum satan site var ama hangilerinin güvenilir olduğunu bilemiyorum.
Tabii ki her şeyi alasım geliyor ama başlangıç için neler almalıyım? Beni bu senenin sonuna kadar götürecek bir formikaryum ve outworld (dış dünya) almak istiyorum.
Öneri ve desteklerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. :)
Ekli dosyayı görüntüle 56613
Dostum zaten bununla ilgili 500 tane konu var biraz araştırma yapıp konu açsaydın daha güzel olur

Stratus

Yumurta
Üye
Teşekkür ederim yanıtlar için. Birçok konu var evet ama tam olarak aradığım yanıtlara ulaşamadığım için ayrı bir konu açma gereği duymuştum. Fakat gördüğüm kadarıyla 3 5 site haricinde güvenilir bir yer yok ve hangi ekipmanların alınması gerektiği konusunda da spesifik bir cevap yok. Şimdilik test tüpü sonrasında formikaryum şeklinde devam eden bir süreç oalcak gibi. Deneyerek öğreneceğiz artık bunları :)