Sizce almalı mıyım? Kolonide sadece 1 işçi karınca var, ne yemeliler ve 2 kraliçe var. Sadece noktalama düzeltildi.
Kıymayı tüpten alın ve un kurdu ile besleyin.Sizce almalı mıyım? Kolonide sadece 1 işçi karınca var, ne yemeliler ve 2 kraliçe var. Sadece noktalama düzeltildi.
Evet. kıyma vb etler canlı yemin yerine geçmez.Sizce almalı mıyım? Kolonide sadece 1 işçi karınca var, ne yemeliler ve 2 kraliçe var. Sadece noktalama düzeltildi.
Sinek, kelebek, güve olabilir ama karıncanın türüne bağlı ayrıca bunların temiz olduğunu bilmek lazım ilaç yemiş olabilirler yani biraz riskli evde un kurdu yetiştirmek en mantıklısı.Peki başka bir böcekle besleyebilirmiyim?
Ara sıra bende Tetramorium’ları kıyma ile besliyorum. Hem çeşitlilik açısından da iyi oluyor ama kesinlikle çiğ kıyma değil. Yarım çay bardağı kaynar suya nohut tanesi büyüklüğünde 2 parça kıyma atıp 1 dakika haşlıyorum (çok haşlamak iyi değil). Haşlama suyunu 4-5 damla şekerli su pamuğuna damlatıp ondan da faydalanmalarını sağlıyorum. Haşladığınız suyu içme suyundan yapmakta fayda var. Tür belirtirseniz daha doğru yardımcı olabiliriz.Sizce almalı mıyım? Kolonide sadece 1 işçi karınca var, ne yemeliler ve 2 kraliçe var. Sadece noktalama düzeltildi.