Kışın kralice bulabilir miyim

Ismail1234

Yumurta
Üye
Selam ben yani test tupu siparisi verdim ama kiş uykusu dolayindan kralice bulamama şansim var mi?

Son düzenleme:

Slixers

Yumurta
Üye
Nerde yaşıyorsun hediyelik sahiplendirilecek bir kaç tür var İstanbul Ümraniye tarafında yardımcı olabilirim belki, forumlara bakarsan normalde bu soğukta uçuş olmaz ama uçuş yapan türler var takip edebilirsin forumlar yardımıyla intarnette yaşadığın bölgeye özel uçuş takvimleri mevcut onları inceleyebilirsin;

Ismail1234

Yumurta
Üye
Selam ben yani test tupu siparisi verdim ama kiş uykusu dolayindan kralice bulmama sansim var mi?

Nerde yaşıyorsun hediyelik sahiplendirilecek bir kaç tür var İstanbul Ümraniye tarafında yardımcı olabilirim belki, forumlara bakarsan normalde bu soğukta uçuş olmaz ama uçuş yapan türler var takip edebilirsin forumlar yardımıyla intarnette yaşadığın bölgeye özel uçuş takvimleri mevcut onları inceleyebilirsin;

Ismail1234

Yumurta
Üye
Knk bulgaristanda yasiyorum turkiyede degilim yinede tesekur ederim

Slixers

Yumurta
Üye
Kanka test tüpü sparişini nerden verdin acaba ben bulamıyorumda
Bu konu için Blab Marketi önerebilirim "https://www.blabmarket.com/kategori/deney-tupleri" Test tüpü boyutları çok uygun yerleri İstanbul Tekstilkent'de ben bizzat yerlerine gidip tüp almıştım zamanında tüp kapakları hortum için uygun bu sadece tüp ile bir olutworldu rahatça bağlayabiliyorsunuz. Siparişinizin adetleri çok olursa test tüplerini yatay şekilde koyabileceğiniz aparatlar var yerine gidip de rica ederseniz onlardan da verebilirler size. Bu sayede tüplerin sabit duracağı ve sergilenebileceği bir ekipman da almış olabilirsiniz.

Emir123

Media
Üye
Prenolepis Nitens yakında uçacak, zor da olsa messor bulunabilir

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
17 derecenin üstünde Cremagoster,messor, Trichomyrmex, solenopsis hatta belki aphaenogaster de bulma şansın var bu aralar ama çok az şans.

Slixers

Yumurta
Üye
Reis sen yurt dışındasın oranın şartlarına göre araştırma yapmalısın bana kalırsa.

Ismail1234

Yumurta
Üye
knk burdakiler cok sevmez biz sizin komsu burasinin da havasi ayni

Emir123

Media
Üye
17 derecenin üstünde Cremagoster,messor, Trichomyrmex, solenopsis hatta belki aphaenogaster de bulma şansın var bu aralar ama çok az şans.
Mersinde 20 derecede şiddetli fırtına sonrası 1 uçuş bile olmamış bence sezonu kapattık gibi bakalım bulan olakmı, tam emin değilim ama ocak şubat gibi Prenolepis uçuyor sanırım.

Osbziw

Yumurta
Üye
Selam ben yani test tupu siparisi verdim ama kiş uykusu dolayindan kralice bulamama şansim var mi?
Özellikle kış ve sonbaharda uçuş yapan cremogaster türleri etrafta bolca var tek yapman gereken ortamın 10-14 derece olduğu kuru yerleri tercih edebilirsen kolaylıkla bulursun ayrıca kuru dal parçalarının içinde çok olur ortalama 7-4 cm lik kuru dal parçalarının içine giriyorlar