Selam ben yani test tupu siparisi verdim ama kiş uykusu dolayindan kralice bulamama şansim var mi?
Son düzenleme:
Selam ben yani test tupu siparisi verdim ama kiş uykusu dolayindan kralice bulmama sansim var mi?
Nerde yaşıyorsun hediyelik sahiplendirilecek bir kaç tür var İstanbul Ümraniye tarafında yardımcı olabilirim belki, forumlara bakarsan normalde bu soğukta uçuş olmaz ama uçuş yapan türler var takip edebilirsin forumlar yardımıyla intarnette yaşadığın bölgeye özel uçuş takvimleri mevcut onları inceleyebilirsin;
Karınca uçuş takvimi.xlsx
drive.google.com
Knk bulgaristanda yasiyorum turkiyede degilim yinede tesekur ederimNerde yaşıyorsun hediyelik sahiplendirilecek bir kaç tür var İstanbul Ümraniye tarafında yardımcı olabilirim belki, forumlara bakarsan normalde bu soğukta uçuş olmaz ama uçuş yapan türler var takip edebilirsin forumlar yardımıyla intarnette yaşadığın bölgeye özel uçuş takvimleri mevcut onları inceleyebilirsin;
Karınca uçuş takvimi.xlsx
drive.google.com
bulgaristanda ki yasiyor sun ben bulgaristandan aldin orda yasiyorumKanka test tüpü sparişini nerden verdin acaba ben bulamıyorumda
Bu konu için Blab Marketi önerebilirim "https://www.blabmarket.com/kategori/deney-tupleri" Test tüpü boyutları çok uygun yerleri İstanbul Tekstilkent'de ben bizzat yerlerine gidip tüp almıştım zamanında tüp kapakları hortum için uygun bu sadece tüp ile bir olutworldu rahatça bağlayabiliyorsunuz. Siparişinizin adetleri çok olursa test tüplerini yatay şekilde koyabileceğiniz aparatlar var yerine gidip de rica ederseniz onlardan da verebilirler size. Bu sayede tüplerin sabit duracağı ve sergilenebileceği bir ekipman da almış olabilirsiniz.Kanka test tüpü sparişini nerden verdin acaba ben bulamıyorumda
Mersinde 20 derecede şiddetli fırtına sonrası 1 uçuş bile olmamış bence sezonu kapattık gibi bakalım bulan olakmı, tam emin değilim ama ocak şubat gibi Prenolepis uçuyor sanırım.17 derecenin üstünde Cremagoster,messor, Trichomyrmex, solenopsis hatta belki aphaenogaster de bulma şansın var bu aralar ama çok az şans.
bulan olcakmı*Mersinde 20 derecede şiddetli fırtına sonrası 1 uçuş bile olmamış bence sezonu kapattık gibi bakalım bulan olakmı, tam emin değilim ama ocak şubat gibi Prenolepis uçuyor sanırım.
Özellikle kış ve sonbaharda uçuş yapan cremogaster türleri etrafta bolca var tek yapman gereken ortamın 10-14 derece olduğu kuru yerleri tercih edebilirsen kolaylıkla bulursun ayrıca kuru dal parçalarının içinde çok olur ortalama 7-4 cm lik kuru dal parçalarının içine giriyorlarSelam ben yani test tupu siparisi verdim ama kiş uykusu dolayindan kralice bulamama şansim var mi?