Karınca bulup hobiye tekrar devam etmek istiyorum. Kışın (Erzurum`da) kraliçe bulunur mu?
IBuraky Yumurta Üye Katılım 24 Mar 2024 Mesajlar 78 Tepkime puanı 36 Perşembe saat 23:35'de #1 Karınca bulup hobiye tekrar devam etmek istiyorum. Kışın (Erzurum`da) kraliçe bulunur mu?
Claw Majör Yardımsever Forum Delisi Üye Katılım 5 Haz 2023 Mesajlar 925 Çözümler 149 Tepkime puanı 796 Dün 03:13 da #2 Şuan Türkiye genelinde uçuşlar gittikçe azaldı. Özellikle de Erzurum gibi soğuk bir yerde şuan için kraliçe bulabileceğinizi pek sanmıyorum.
Şuan Türkiye genelinde uçuşlar gittikçe azaldı. Özellikle de Erzurum gibi soğuk bir yerde şuan için kraliçe bulabileceğinizi pek sanmıyorum.
I ibrahim182636 Yumurta Üye Katılım 1 Tem 2024 Mesajlar 19 Tepkime puanı 3 Dün 17:58 da #3 yağmurdan sonra güneş açıp hava ısınırsa olabilir
S serhatoztknn Yumurta Üye Katılım 24 Ağu 2024 Mesajlar 91 Tepkime puanı 17 Dün 21:28 da #4 Claw' Alıntı: Şuan Türkiye genelinde uçuşlar gittikçe azaldı. Özellikle de Erzurum gibi soğuk bir yerde şuan için kraliçe bulabileceğinizi pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam bence henüz azaldi denmez ben bügün yağmurdan sonra prenses buldum
Claw' Alıntı: Şuan Türkiye genelinde uçuşlar gittikçe azaldı. Özellikle de Erzurum gibi soğuk bir yerde şuan için kraliçe bulabileceğinizi pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam bence henüz azaldi denmez ben bügün yağmurdan sonra prenses buldum