Sonbaharda bulduğum messor kraliçe yumurtlamadığı için kış uykusuna yatırdım daha yeni olduğundan dinlenme ihtiyacı çok olmadığı için erken kaldırabilir miyim? 1 ay sonra yada daha kısa.
Aga buzdolabına falan mı attın nasıl kış uykusuna yatırdınSonbaharda bulduğum messor kraliçe yumurtlamadığı için kış uykusuna yatırdım daha yeni olduğundan dinlenme ihtiyacı çok olmadığı için erken kaldırabilir miyim? 1 ay sonra yada daha kısa.
Messor kış uykusuna yatmaz, dinlenir sadece bu havada kış uykusuna zaten yatmamıştır. buzdolabına fln koyma sakın ölürlerSonbaharda bulduğum messor kraliçe yumurtlamadığı için kış uykusuna yatırdım daha yeni olduğundan dinlenme ihtiyacı çok olmadığı için erken kaldırabilir miyim? 1 ay sonra yada daha kısa.
Buz dolabına koydum.Aga buzdolabına falan mı attın nasıl kış uykusuna yatırdın
Bir ay oldu ve hala yaşıyordu.Messor kış uykusuna yatmaz, dinlenir sadece bu havada kış uykusuna zaten yatmamıştır. buzdolabına fln koyma sakın ölürler
Tamam koyma birdaha ölümcül buzdolabı, Messorlar yatmaz kış uykusuna dinlenir sadece kış ayları gelince düzgün dinlendirirsin kraliçe şuan yumurta yapmaz sonbaharı beklerbuz
Buz dolabına koydum.
Bir ay oldu ve hala yaşıyordu.
baharı bekler olucak sanırımTamam koyma birdaha ölümcül buzdolabı, Messorlar yatmaz kış uykusuna dinlenir sadece kış ayları gelince düzgün dinlendirirsin kraliçe şuan yumurta yapmaz sonbaharı bekler