Kış uykusundan kaldırma

AhmethanOral

Yumurta
Üye
Sonbaharda bulduğum messor kraliçe yumurtlamadığı için kış uykusuna yatırdım daha yeni olduğundan dinlenme ihtiyacı çok olmadığı için erken kaldırabilir miyim? 1 ay sonra yada daha kısa.

Enesersoy45

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Sonbaharda bulduğum messor kraliçe yumurtlamadığı için kış uykusuna yatırdım daha yeni olduğundan dinlenme ihtiyacı çok olmadığı için erken kaldırabilir miyim? 1 ay sonra yada daha kısa.
Aga buzdolabına falan mı attın nasıl kış uykusuna yatırdın

Emir123

Media
Üye
Messor kış uykusuna yatmaz, dinlenir sadece bu havada kış uykusuna zaten yatmamıştır. buzdolabına fln koyma sakın ölürler

Emir123

Media
Üye
buz

Buz dolabına koydum.

Bir ay oldu ve hala yaşıyordu.
Tamam koyma birdaha ölümcül buzdolabı, Messorlar yatmaz kış uykusuna dinlenir sadece kış ayları gelince düzgün dinlendirirsin kraliçe şuan yumurta yapmaz sonbaharı bekler

Enesersoy45

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Tamam koyma birdaha ölümcül buzdolabı, Messorlar yatmaz kış uykusuna dinlenir sadece kış ayları gelince düzgün dinlendirirsin kraliçe şuan yumurta yapmaz sonbaharı bekler
baharı bekler olucak sanırım