Aynı şeyi bende yaşadım benimkide 4dereceydi ölmez dediler ters yattı öldü sandım bir iki saat sonra uyandı2 gün önce dolaba koydum messoru bugün yan yatmiş tı olmüş mü dolap 4 derece
Uyandımı pekiÇok teşekkür ler ilk kralicem çok korkutum
Baya ölmüş gibi eminmisinUyandımı peki
Olabilir dediğim gibi benimkide ters dönmüştü bir kaç saat sonra uyandı biraz çöp şiş ile dürtmüştüm zarar vermicek şekildeBaya ölmüş gibi eminmisin
Aga bide bişey daha sorucaktim kış uykusunda herhangi bi şey yapmama gerek varmı yoksa düz beklicemmi uyku boyuncaOlabilir dediğim gibi benimkide ters dönmüştü bir kaç saat sonra uyandı biraz çöp şiş ile dürtmüştüm zarar vermicek şekilde
Tüpte nemlenme olmuş mu ?Aga bide bişey daha sorucaktim kış uykusunda herhangi bi şey yapmama gerek varmı yoksa düz beklicemmi uyku boyunca
EvtTüpte nemlenme olmuş mu ?
bi ihtimal ölme ihtimali var o zaman
Yüksek bir ihtimal tam olarak verilemez ama buyük ihtimalle artik ölmüştür.
Dostum bişi olmamıştır her nemlenen tupteki kraliçe olmuyor ve nemlendiginde de fazla bişi olmaz merak etme istersen kış uykusundan çıkar bak çok merakliysan ama bence bakma ve bişi olmamıştır
Bence çıkarması ve bu sezonu es geçmesi en mantıklısı ben öyle yaptımDostum bişi olmamıştır her nemlenen tupteki kraliçe olmuyor ve nemlendiginde de fazla bişi olmaz merak etme istersen kış uykusundan çıkar bak çok merakliysan ama bence bakma ve bişi olmamıştır
Herkes kendi fikrinin arkasında duracaktır seçim senin ama ben anlattığım gibi yol izledim karıncam hala yaşıyorAgalar hoş diyosunuzda ben şimdi napiyim oneriniz
Sorun değil umarım kraliçeniz yaşarÇok teşekkür ederim zamanınızi ayiriyorsunuz