Crematogaster cinsi kraliçe buldum. Rehberde kış uykusuna gerek yok diyor. Yatırayım mı?
B bulhudi Yumurta Üye Katılım 19 Ağu 2024 Mesajlar 75 Çözümler 2 Tepkime puanı 14 Pazartesi saat 22:40'de #1 Crematogaster cinsi kraliçe buldum. Rehberde kış uykusuna gerek yok diyor. Yatırayım mı? Moderatör tarafında düzenlendi: Pazartesi saat 23:00'de
Demo Nanitik Yardımsever Üye Katılım 2 Ağu 2024 Mesajlar 570 Çözümler 31 Tepkime puanı 256 Pazartesi saat 22:51'de #2 bulhudi' Alıntı: Crematogaster cinsi kraliçe buldum rehberde kış uykusuna gerek yok diyor yatırıyım mı? Genişletmek için tıkla ... 1 hafta uygun sıcaklıkta beklet, yumurtlamazsa kış uykusuna yatır.
bulhudi' Alıntı: Crematogaster cinsi kraliçe buldum rehberde kış uykusuna gerek yok diyor yatırıyım mı? Genişletmek için tıkla ... 1 hafta uygun sıcaklıkta beklet, yumurtlamazsa kış uykusuna yatır.
aatom_karinca Pupa Üye Katılım 19 Mar 2022 Mesajlar 423 Çözümler 7 Tepkime puanı 187 Salı saat 09:35'de #3 Crematogaster türleri genelde kış uykusuna gerek duymaz. 20-25°C’de tutup bakım yapmaya devam edebilirsin.
Crematogaster türleri genelde kış uykusuna gerek duymaz. 20-25°C’de tutup bakım yapmaya devam edebilirsin.