Kış uykusu

Ephwe

Yumurta
Üye
Şuan anlık olarak
Myrmica,Solenopsis fugax,Componotus Sanctus,Messor,Trichomyrmex perplexus cinsi kraliçelerim buz dolabında kış uykusundalar şuan durdukları dolap benim babaannemin dolabı ve babaannem pazar günü geliyor. Annem bizim kendi dolabımıza al dedi ama orası da hani günlük olarak kullanılan keza yemek yapmak için falan açılan bir yer acaba oraya koysam karıncalar kış uykusunda iken sesten rahatsız olurlar mı (bazen hafif sallanmalar da olabilir belki)

waynhen

Pupa
Üye
Ses bakımından bı sıkıntı olacağını sanmıyorum ama titreşim sürekli olursa etkileyebilir.Bende aynı bu sebepten halen yatıramadım.Çok kalın olmayacak şekilde bir havluyla sarıp koyabilirsiniz.Titreşimi ve sesi keser o.Ama aşırı kalın olmasın hafiften.
Sevgilerle ☺️

Ephwe

Yumurta
Üye
Ses bakımından bı sıkıntı olacağını sanmıyorum ama titreşim sürekli olursa etkileyebilir.Bende aynı bu sebepten halen yatıramadım.Çok kalın olmayacak şekilde bir havluyla sarıp koyabilirsiniz.Titreşimi ve sesi keser o.Ama aşırı kalın olmasın hafiften.
Sevgilerle ☺️
Sağolun hocam

Şu şekilde bi havluyla etrafını kapattım sizce nasıl ?

Ekli dosyalar

• 20241215_132242.jpg
    20241215_132242.jpg
    44.7 KB · Görüntüleme: 12
  • 20241215_132221.jpg
    20241215_132221.jpg
    78.8 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:

waynhen

Pupa
Üye
Sağolun hocam

Şu şekilde bi havluyla etrafını kapattım sizce nasıl ?
Heh kalınlığı süper o sağ ve sol tarafta artan kısmıda üstüne doğru atın öylece koyun.
İsterseniz düzen bozulmasın diye ağzı açık şekilde saklama kabınada yerleştirin.

pegasuZX

Yumurta
Üye
Şuan anlık olarak
Myrmica,Solenopsis fugax,Componotus Sanctus,Messor,Trichomyrmex perplexus cinsi kraliçelerim buz dolabında kış uykusundalar şuan durdukları dolap benim babaannemin dolabı ve babaannem pazar günü geliyor. Annem bizim kendi dolabımıza al dedi ama orası da hani günlük olarak kullanılan keza yemek yapmak için falan açılan bir yer acaba oraya koysam karıncalar kış uykusunda iken sesten rahatsız olurlar mı (bazen hafif sallanmalar da olabilir belki)
Şehir kaç derece 1 hafta boyunca? Balkon açıkmı? Balkonda dolap varmı?