Kış uykusu

Kremants

Yumurta
Üye
Tetramorium ve camponotus koloni ve kraliçelerimj dün değil ondan önceki gün açık balkona kış uykusuna koydum yanlarına birerer bufalo kurdu ve sularını fulledim doğrumu bu yöntem kış uykusu için daha sonrasında nasıl yapicam püf noktaları belirtirmisiniz ve ne zmn uyandiriyim

Celilkaran

Yumurta
Üye
Ben çok bilmiyorum ama açık balkona koymayın demişlerdi orada sıfırın altına düştüğü için dir belkide yağmur kar falan yağarsa sıkıntı çıkabilir.

Kremants

Yumurta
Üye
Ben çok bilmiyorum ama açık balkona koymayın demişlerdi orada sıfırın altına düştüğü için dir belkide yağmur kar falan yağarsa sıkıntı çıkabilir.
Kapalı balokana da sürekli kedilerim giriyor kırarlar diye koyamıyorum sıkıntı orda öyle olmasaydı

Tetramorium ve camponotus koloni ve kraliçelerimj dün değil ondan önceki gün açık balkona kış uykusuna koydum yanlarına birerer bufalo kurdu ve sularını fulledim doğrumu bu yöntem kış uykusu için daha sonrasında nasıl yapicam püf noktaları belirtirmisiniz ve ne zmn uyandiriyim
ne iyisi buzdolabı ama siz bilirsiniz yinede

Buz dolapları ortalama 3 ile 5 derece oluyor ve sabit bir sıcaklık olduğundan daha çok tercih ediliyor

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Bilgim olmadığı için oraya koymuştum bir arkadaş ta biryerde buzdolabında sıcaklık ayarlanamadigi için ölüyor lar demişti
Buzdolabının ölçüsünü alırsınız. Tür için gerekli araştırmayı yaparsınız ve uygun mu bakarsınız. Genelde buzdolabı arkadaşında dediği gibi 3-5 derece arasında olur. Sabit olduğu için daha iyi. Balkonda sıcaklıklar - derecelere kadar geliyo. Bu da canlının ölümüne kadar gider. Kaş yapayım derken göz çıkarırsınız

AsEtAxT

Pupa
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Buzdolabının ölçüsünü alırsınız. Tür için gerekli araştırmayı yaparsınız ve uygun mu bakarsınız. Genelde buzdolabı arkadaşında dediği gibi 3-5 derece arasında olur. Sabit olduğu için daha iyi. Balkonda sıcaklıklar - derecelere kadar geliyo. Bu da canlının ölümüne kadar gider. Kaş yapayım derken göz çıkarırsınız
Eğe balkon kapalı balkonsa çok sıkıntı olmaz ama tabi Erzurum gibi kışın soğuk geçtiği bir şehirdeyseniz buzdolabı en mantıklısı.