Kış uykusu zamanında kullanılır mı?

Savas

Yumurta
Üye
Karıncalarım elime uğraşında ayakkabı kutusunu tüp yerleştirme bölümüne çevireceğim. İçin thermo-hygro metre olacak ve bu ürünü soğutma için kullanabilir miyiz kış uykusu zamanında?
AFD72597-89D8-4ACC-A98F-BBD1205CAD4D.jpeg

Batınönal

Yumurta
Üye
Kardeşim sürekli bı konu açıyorsun.Farklı farklı konu açmak yerine tek bir konu altında sorularını sorabilirsin.

Yetkin

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
buz dolabında ve ya balkonda kış uykusuna yatırabilirsin böyle bir ürüne ihtiyacın yok zaten gördüğüm kadarıyla sadece fan var soğutmaz

Savas

Yumurta
Üye
Kardeşim sürekli bı konu açıyorsun.Farklı farklı konu açmak yerine tek bir konu altında sorularını sorabilirsin.
Adlarını vermek istemiyorum ancak belli başlı forumlarda başka bir konunun altına onun hakkında ama o konunun dışına giren bir soru sordum ve ban yedim. O yüzden de artık alışkanlık yaptı her soruda konu açmak, burada öyle birşey yok ise açmam bir daha fazla sayıda konu.

Bora

Larva
Üye
Bir konu altında konuyla alakasız soruların sorulması yasak.
Ne alaka esas tam tersi yasak biz insanları soruları bir konu altından yazmaları için teşvik ediyoruz siz ne yapıyorsunuz lütfen biraz daha araştırıp cevap yazalım bu tür konulara

Savas

Yumurta
Üye
buz dolabında ve ya balkonda kış uykusuna yatırabilirsin böyle bir ürüne ihtiyacın yok zaten gördüğüm kadarıyla sadece fan var soğutmaz
Messor Barbarus’lar 15 derecede Kasım-Şubat arasında kış uykusuna yatıyor ancak annem (15 derece) buzdolabında barındırmama izin vermiyor ve balkonda ölürler çünkü geceleri -20lere kadar çıkıyor bazen 30lara kış zamanında. Balkona ısı geçirmez tüp kılıfı ile koyabilirim ancak nasıl bir etki yaratacağından emin değilim.

Zafer Murat

Minör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Ne alaka esas tam tersi yasak biz insanları soruları bir konu altından yazmaları için teşvik ediyoruz siz ne yapıyorsunuz lütfen biraz daha araştırıp cevap yazalım bu tür konulara
Konuyla alakasız olan şeylerin ayrı bir konu açılması gerekir, gidip kış uyku konusuna ne besliyeceği hakkında bilgi yazmamalı.

Zafer Murat

Minör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Biliyor musunuz, bir soru sordum ve sadece 1 kişi cevabını verdi sorunun, gerisi forum hakkında hep :d
Sorunuzu düzgün anlatabildiğinizden emin değilim biraz daha açmalısınız konuyu.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Arkadaşlar, konu açarken aklınızda birden fazla soru varsa bunu madde madde bir konu altında toplayabilirsiniz. Bu sorun teşkil etmez. Her soru için ayrı konu açmak yerine bunu yapmanız çok daha iyi olur zaten. Problemin ne olduğunu anlamadım.

Savas

Yumurta
Üye
Arkadaşlar, konu açarken aklınızda birden fazla soru varsa bunu madde madde bir konu altında toplayabilirsiniz. Bu sorun teşkil etmez. Her soru için ayrı konu açmak yerine bunu yapmanız çok daha iyi olur zaten. Problemin ne olduğunu anlamadım.
Bir arkadaş benim her sorumda 1 konu açtığımı söylemiş.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sorunuzu düzgün anlatabildiğinizden emin değilim biraz daha açmalısınız konuyu.
Messor barbarus aldım. Kış uykusuna yatırmak için fan kullanıp kullanamayacağımı sordum.

Zafer Murat

Minör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Messor barbarus aldım. Kış uykusuna yatırmak için fan kullanıp kullanamayacağımı sordum.
Dolabınız uygun ısıdaysa buzdolabına koymanız daha uygun olacaktır.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Eğer sorularınızın hepsi uzun cevaplar vesaire istiyorsa böyle yapmanız daha uygun. Duruma göre değişiyor. Ters bir durum görürsek konuları silip gereken bilgilendirmeyi yaparız. Diğer arkadaşlar da ters gördükleri durumları buradan uyarmak yerine raporlarsa daha iyi olur.

Savas

Yumurta
Üye
Eğer sorularınızın hepsi uzun cevaplar vesaire istiyorsa böyle yapmanız daha uygun. Duruma göre değişiyor. Ters bir durum görürsek konuları silip gereken bilgilendirmeyi yaparız. Diğer arkadaşlar da ters gördükleri durumları buradan uyarmak yerine raporlarsa daha iyi olur.
Raporlanmam ban sebebi değil mi?

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Raporlanmam ban sebebi değil mi?
Raporu rahatsız olduğunuz ya da kurallara aykırı olduğunu düşündüğünüz şeyler için kullanabilirsiniz. Eğer büyük bir kural ihlali değilse banlanma durumu olmaz zaten.

Yetkin

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Messor Barbarus’lar 15 derecede Kasım-Şubat arasında kış uykusuna yatıyor ancak annem (15 derece) buzdolabında barındırmama izin vermiyor ve balkonda ölürler çünkü geceleri -20lere kadar çıkıyor bazen 30lara kış zamanında. Balkona ısı geçirmez tüp kılıfı ile koyabilirim ancak nasıl bir etki yaratacağından emin değilim
bulduğun yerde kış ne kadar sürüyorsa o kadar yatırmanı öneririm her yerde aynı değil bu balkon buzdolabı dışında başka soğuk yerlerde bulabilirsin