Adlarını vermek istemiyorum ancak belli başlı forumlarda başka bir konunun altına onun hakkında ama o konunun dışına giren bir soru sordum ve ban yedim. O yüzden de artık alışkanlık yaptı her soruda konu açmak, burada öyle birşey yok ise açmam bir daha fazla sayıda konu.Kardeşim sürekli bı konu açıyorsun.Farklı farklı konu açmak yerine tek bir konu altında sorularını sorabilirsin.
Bir konu altında konuyla alakasız soruların sorulması yasak.Kardeşim sürekli bı konu açıyorsun.Farklı farklı konu açmak yerine tek bir konu altında sorularını sorabilirsin.
Ne alaka esas tam tersi yasak biz insanları soruları bir konu altından yazmaları için teşvik ediyoruz siz ne yapıyorsunuz lütfen biraz daha araştırıp cevap yazalım bu tür konularaBir konu altında konuyla alakasız soruların sorulması yasak.
Messor Barbarus’lar 15 derecede Kasım-Şubat arasında kış uykusuna yatıyor ancak annem (15 derece) buzdolabında barındırmama izin vermiyor ve balkonda ölürler çünkü geceleri -20lere kadar çıkıyor bazen 30lara kış zamanında. Balkona ısı geçirmez tüp kılıfı ile koyabilirim ancak nasıl bir etki yaratacağından emin değilim.buz dolabında ve ya balkonda kış uykusuna yatırabilirsin böyle bir ürüne ihtiyacın yok zaten gördüğüm kadarıyla sadece fan var soğutmaz
Konuyla alakasız olan şeylerin ayrı bir konu açılması gerekir, gidip kış uyku konusuna ne besliyeceği hakkında bilgi yazmamalı.Ne alaka esas tam tersi yasak biz insanları soruları bir konu altından yazmaları için teşvik ediyoruz siz ne yapıyorsunuz lütfen biraz daha araştırıp cevap yazalım bu tür konulara
Benim iyice kafam karıştı, acaba modlardan cevap mı beklesek?Konuyla alakasız olan şeylerin ayrı bir konu açılması gerekir, gidip kış uyku konusuna ne besliyeceği hakkında bilgi yazmamalı.
@KrausseiBenim iyice kafam karıştı, acaba modlardan cevap mı beklesek?
Biliyor musunuz, bir soru sordum ve sadece 1 kişi cevabını verdi sorunun, gerisi forum hakkında hep :d
Sorunuzu düzgün anlatabildiğinizden emin değilim biraz daha açmalısınız konuyu.Biliyor musunuz, bir soru sordum ve sadece 1 kişi cevabını verdi sorunun, gerisi forum hakkında hep :d
Bir arkadaş benim her sorumda 1 konu açtığımı söylemiş.Arkadaşlar, konu açarken aklınızda birden fazla soru varsa bunu madde madde bir konu altında toplayabilirsiniz. Bu sorun teşkil etmez. Her soru için ayrı konu açmak yerine bunu yapmanız çok daha iyi olur zaten. Problemin ne olduğunu anlamadım.
Messor barbarus aldım. Kış uykusuna yatırmak için fan kullanıp kullanamayacağımı sordum.Sorunuzu düzgün anlatabildiğinizden emin değilim biraz daha açmalısınız konuyu.
Dolabınız uygun ısıdaysa buzdolabına koymanız daha uygun olacaktır.Bir arkadaş benim her sorumda 1 konu açtığımı söylemiş.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Messor barbarus aldım. Kış uykusuna yatırmak için fan kullanıp kullanamayacağımı sordum.
Eğer sorularınızın hepsi uzun cevaplar vesaire istiyorsa böyle yapmanız daha uygun. Duruma göre değişiyor. Ters bir durum görürsek konuları silip gereken bilgilendirmeyi yaparız. Diğer arkadaşlar da ters gördükleri durumları buradan uyarmak yerine raporlarsa daha iyi olur.Bir arkadaş benim her sorumda 1 konu açtığımı söylemiş.
Raporlanmam ban sebebi değil mi?Eğer sorularınızın hepsi uzun cevaplar vesaire istiyorsa böyle yapmanız daha uygun. Duruma göre değişiyor. Ters bir durum görürsek konuları silip gereken bilgilendirmeyi yaparız. Diğer arkadaşlar da ters gördükleri durumları buradan uyarmak yerine raporlarsa daha iyi olur.
Raporu rahatsız olduğunuz ya da kurallara aykırı olduğunu düşündüğünüz şeyler için kullanabilirsiniz. Eğer büyük bir kural ihlali değilse banlanma durumu olmaz zaten.Raporlanmam ban sebebi değil mi?
bulduğun yerde kış ne kadar sürüyorsa o kadar yatırmanı öneririm her yerde aynı değil bu balkon buzdolabı dışında başka soğuk yerlerde bulabilirsinMessor Barbarus’lar 15 derecede Kasım-Şubat arasında kış uykusuna yatıyor ancak annem (15 derece) buzdolabında barındırmama izin vermiyor ve balkonda ölürler çünkü geceleri -20lere kadar çıkıyor bazen 30lara kış zamanında. Balkona ısı geçirmez tüp kılıfı ile koyabilirim ancak nasıl bir etki yaratacağından emin değilim