TeşekkürlerŞimdi şöyle ki; çoğu tür kış uykusuna yatırılır(catalar vs. Hariç) eğer yatırmaz isen koloninin performansı duşer, ölümler olur. Buzdolabı olacak diye birşey yok. Balkondaki bı erzak dolabındaki ayakkabı kutusunda yatırıyorum ben. Sıkıntı olmuyo.
Kral catalar niye yatırılmıyor? Bizim burda kış sert geçer catalar yatmıyormu şimdi kış uykusuna ? Koloniler ne yapıyor peki ? Okuduğunuz kaynağın linkini atarmısınız rica etsem ?Şimdi şöyle ki; çoğu tür kış uykusuna yatırılır(catalar vs. Hariç) eğer yatırmaz isen koloninin performansı duşer, ölümler olur. Buzdolabı olacak diye birşey yok. Balkondaki bı erzak dolabındaki ayakkabı kutusunda yatırıyorum ben. Sıkıntı olmuyo.
Burada yanlış belirtmişim benim hatam. Benim catalardaki tecrübem, ilk senelerinde yatırmamak, çünkü hep kalıcı hasar ama ben yinede 1 ay kadar yatırıyorum.Kral catalar niye yatırılmıyor? Bizim burda kış sert geçer catalar yatmıyormu şimdi kış uykusuna ? Koloniler ne yapıyor peki ? Okuduğunuz kaynağın linkini atarmısınız rica etsem ?