Kış & Beslenme

Fuzuli

Yumurta
Üye
Kyk yurdunda kalıyorum. Un kurtlarımın hepsi böceğe dönüştü ve odadaki bireyler durumdan rahatsız olabilir. Uzun zamandır yumurtluyorlar bu yumurtaları mikro vaziyette olan kurtlarla alıp bir kaba koyup, böcekleride doğaya salsam kış boyu kolonimi besleyebilir miyim? Adam akıllı tek bir kolonim var kurtla beslenen diğer 2 kolonim şekerli suyla beslenecek kadar az üyeye sahip.

Alpaca

Larva
Üye
Kyk yurdunda kalıyorum. Un kurtlarımın hepsi böceğe dönüştü ve odadaki bireyler durumdan rahatsız olabilir. Uzun zamandır yumurtluyorlar bu yumurtaları mikro vaziyette olan kurtlarla alıp bir kaba koyup, böcekleride doğaya salsam kış boyu kolonimi besleyebilir miyim? Adam akıllı tek bir kolonim var kurtla beslenen diğer 2 kolonim şekerli suyla beslenecek kadar az üyeye sahip.
Bildiğim kadarıyla un kurdu ülkemizde doğal olarak bulunmuyor eko sisteme zarar vereceği için böcekleri sakın salmayin derim

Umut46

Yumurta
Üye
Hiç birşey olmaz bu mevsimde soğuktan ölüp giderler

Ünal

Pupa
Üye
Tavsiyem tavuklara vs ver varsa yakında doğada yaşayamazlar muhtemelen kendine bı miktar bırakırsan mikro bir kaç haftaya büyüyor zaten üretim istemiyosan soğuk bir yere koy