Kirmizi asetat kagidi

karıncabuldum

Pupa
Üye
Arkadaşlar forumda çoğu kişi kirmizi asetat veya mavi sarı gibi şeyler kullanıyor karıncaların kirmizi veya mavi veya sarı renkleri algilayamadigi net bi bilgi yok o yüzden tupunuzu karton bi coverla yapabilirsiniz dedigim gibi net bi bilgi yok o yüzden seffaf olmayan biseyle kapatip cover yapabilirsiniz

PantMan

Yumurta
Üye
Bende öyle yapmayı tercih ediyorum.

Sadicefaction

Yumurta
Üye
Karıncaların renkleri nasıl algıladığına dahil deneysel çalışmaları içeren bir makale paylaşa bilirim. Karınca, Arı ve bir çok böcek türü renksel bakımdan bakıldığında en az kırmızı rengi algılamaktadır. (Unutmamak gerekir ki en az algılamaları hiç algılamadıkları anlamına gelmez, en verimli karanlık tabiki de ışığı hiç geçirmeyen bir yöntem kullanmaktır.) Bu yüzden asetat kullanmayı düşünüyor iseniz en iyisi yine kırmızı olacaktır.
İsteyen arkadaşlara makaleyi de paylaşabilirim hiç sorun değil

karıncabuldum

Pupa
Üye
Karıncaların renkleri nasıl algıladığına dahil deneysel çalışmaları içeren bir makale paylaşa bilirim. Karınca, Arı ve bir çok böcek türü renksel bakımdan bakıldığında en az kırmızı rengi algılamaktadır. (Unutmamak gerekir ki en az algılamaları hiç algılamadıkları anlamına gelmez, en verimli karanlık tabiki de ışığı hiç geçirmeyen bir yöntem kullanmaktır.) Bu yüzden asetat kullanmayı düşünüyor iseniz en iyisi yine kırmızı olacaktır.
İsteyen arkadaşlara makaleyi de paylaşabilirim hiç sorun değil
Makaleyi alabilir miyim