Kimler Bursa'da yaşıyor? Toplanıyoruz gezi var :D

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Merhabalar herkese,

@Kraussei ile bir plan yaptık. Bursa'da yaşayanlar için bir wp grubu kuracağız, tarih ve yer belirleyerek toplu etkinlik tarzı bir şey yapacağız. Kraliçe ararız, fotoğraf çekeriz vs... Bursa'da olup katılmak isteyenler bu konunun altına yorum atıp özelden @Kraussei'ye telefon numaralarını bildirsin lütfen. Kuracağımız grup üzerinden detayları konuşuruz. 🤜🤛

drusus

Nanitik
İlklerden
Üye
Aslında geçen haftaya kadar Bursa’daydım, döneli 2 gün oldu :/. Eminim hoş bir grup olacaktır, katılmayı isterdim.

Bu arada kraliçe aramak için çok güzel yer seçmişsiniz, Bursa’da manyak manica ve tetra uçuyordu bu hafta. Bana hep ölüleri denk geldi ama olsundu.

Son düzenleme:

Yiğido

Yumurta
Üye
Bu ara lasius uçuşları gayet fazla. Topluca fazla kraliçe bulabiliriz. Ben de katılmak isterim.

Emirkan

Yumurta
Üye
Güzel düşünce olmuş, gün uygun olduğu müddetçe katılmak isterim.

mustafa4835

Yumurta
Üye
Merhabalar herkese,

@Kraussei ile bir plan yaptık. Bursa'da yaşayanlar için bir wp grubu kuracağız, tarih ve yer belirleyerek toplu etkinlik tarzı bir şey yapacağız. Kraliçe ararız, fotoğraf çekeriz vs... Bursa'da olup katılmak isteyenler bu konunun altına yorum atıp özelden @Kraussei'ye telefon numaralarını bildirsin lütfen. Kuracağımız grup üzerinden detayları konuşuruz. 🤜🤛
İzmir yapan varm?

EArslan

Minör
Üye
2 hafta önce bursadaydım😢 Katılmayı isterim ama şuan bursada değilim maalesef. Tekrar bursaya gitmeyi planlıyorum. Gezi ile benim gideceğim zaman aynı zamana denk gelirse bende seve seve katılırım.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Coğrafya kaderdir de diyemiyorum. Yaşadığın şehir kaderdir :D

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Coğrafya kaderdir de diyemiyorum. Yaşadığın şehir kaderdir :D

Tetra bulamıyorum günlerdir sabahtan akaşama kadar dışardayım pheidole ve messor ve lasius ve formica uçuşları var şuanda tetralar bir başlasada kendimize gelsek bugün balık yemeğe kestele gittik kayanın altında fugax kolonisine denk geldim alete pupaları vardı onlarda yakın demekki

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Ben daha dün uçuşa denk geldim ve 25-30 tane gördüm tetramorium. Gece lambalarının altına bir bak, dolu dolu oluyorlar. Birde böyle sulak kumsal alan falan varsa daha çok oluyorlar. Ben öyle buldum bugün yumurtladılar

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Vay anasını diyorum akşamda aramaya çıkabilirim ama aşırı miktarda yoruluyorum 4 5 saat güneşin altında kalınca bütün enerjini alıyor 250 adet plastik tüp aldım şuan kalemlerin içine koymaya başladım

BF844505-798C-47E0-AFC3-3662C65A182F.jpeg

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Tüpteki lasius mu?:D Klavye güzelmiş bu arada. Valla gece uçuşunda daha fazla denk geliyorum ben. Diyarbakırda öğle saatlerinde hava 42 dereceyi görüyor bugünlerde. Birde gece küçük türler daha fazla oluyor. Bu sabah aramaya çıktım. Cataglyphis livida buldum çok tatlı ve güzel bir tür

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Tüpteki lasius mu?:D Klavye güzelmiş bu arada. Valla gece uçuşunda daha fazla denk geliyorum ben. Diyarbakırda öğle saatlerinde hava 42 dereceyi görüyor bugünlerde. Birde gece küçük türler daha fazla oluyor. Bu sabah aramaya çıktım. Cataglyphis livida buldum çok tatlı ve güzel bir tür
Aklımı çelmeyi başardın şimdi aramaya çıkıyorum şans dile bu arada ben deli gibi oyun oynardım eskiden

C714EA3D-06F8-4A23-BC43-2C407A0C47E7.png

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Half life tüm serilerini oynadım. Ben tetraları 11 buçuk gibi bulmuştum dün gece

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Tetra yuvasında yine kabatlılar var pheidole ler uykuda catalar yemek avında lasius düşen duyları yiğiyor messorlar da devriye atıyor majorleri sanctuslar da takılıyor türünü bilmediğim adamlarda yuvaya bişeyler taşıyorlar

0D48C1AE-C281-468A-9CA2-789F148AB401.jpeg

60B54B9D-AF01-4D03-B000-95E2CD082FE1.jpeg

Resimler türünü bilmediklerim resimler leş gibi anlayabilene helal olsun