Kilo alma problemim var ne yersem yiyip zayıfım ne yapabilirim
100gr yulafKilo alma problemim var ne yersem yiyip zayıfım ne yapabilirim
😐Bendede(11) var ama çok değil 3 ay önce falan 35 kiloydum dambıllarla kas çalıştım falan 42ye çıktım şimdi okul için ara verdim kilo almam durdu
kilo almak için yemek, yemek için iştah şart. acıkman lazım, yorulman lazım ki yiyesin. arkadaşın dediği shakenin yanında önemli olan öğünleri ve aldığın kaloriyi arttırman lazım. bütçen, zamanin el veriyorsa ve yapabileceğini düşünebiliyorsan spor salonu en kesin çözüm. eğer olmazsa kendini yorman lazım ki yiyebilesinBendede(11) var ama çok değil 3 ay önce falan 35 kiloydum dambıllarla kas çalıştım falan 42ye çıktım şimdi okul için ara verdim kilo almam durdu
pahalı bi tarif100gr yulaf
2 muz
400ml süt
+yaban mersini/ceviz/fındık
Bunları rondodan çek gün içinde iç
1 ay düzenli olarak yap bunları
+ olarak bütçen yetiyorsa spor salonuna fln yazıl hem vücüdunda şekillenir
Birde extra olarak meyve suyu fln içebilirsin ama hazır olma çok şekerli oluyor hazırlar baya sağlıksız
arkadaş demişki +yaban mersini/ceviz/fındıkBu mu pahalı tarif? Tek içimlik fiyatına bakacaksın. Aslında çok çok ucuz bir tarif bu.
Ben daha fazla kalorili ve pahalı bir tarif yazacaktım ama arkadaş yazmış zaten.
Ekli dosyayı görüntüle 19927
Kuruyemişlerden bahsediyorarkadaş demişki +yaban mersini/ceviz/fındık
Kanka burdaki arkadaşlarda yardımcı olabilir ama yinede en iyi bi diyetisyene gitmenKilo alma problemim var ne yersem yiyip zayıfım ne yapabilirim
Kuru yemiş vari şeyler içinde protein ve yüksek kalori bulundurduğı için eklenebilir anlamında yazdım 1 avuç fln koysanız yeter açıkçasıarkadaş demişki +yaban mersini/ceviz/fındık