Kedim pirelendi Acil

EfekanCmrts

Yumurta
Üye
Kedimde pireler var evi sirkeliycem tarantulalarıma canlı yemlerime karınca ve geckoma zarar verir mi sirke acil cevaplarsanız sevinirim

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Hayır vermez! Kedinin vücut sıcaklığı 38,39 derecede karıncaların bulunduğu ortamda yaşayamaz.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Tekrar okudum pirelerin karıncalara, tarantulalara, geckolara, canlı yemlerine zarar vereceğinden bahsetmiyor mu?

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Tekrar okudum pirelerin karıncalara, tarantulalara, geckolara, canlı yemlerine zarar vereceğinden bahsetmiyor mu?
Hayır. Kedisinde pire olduğu için işte evde de vardır diye evi sirkeleyecekmiş, pireleri öldürmek için herhalde. Evi sirkelediğimde sirke baktığım canlılara zarar verir mi diyor.

Mertali

Kraliçe
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
2 kedi bakıyorum, arada evi sirkeli suyla siliyorum şu ana kadar problem yaşamadım ama doğrudan temas zararlı olabilir. Kokusunu da pek sevmezler.

Her ne kadar konu cevaplanmamış ve üzerinden uzun bir süre geçmiş dahi olsa konu hakkında bilgi sahibi olanların cevap vermesi bence gerekli. Çünkü bu mesajlar geçici değil, burada daima duracak. Evet, konuyu açana pek yararı olmayabilir ama yarın bir gün benzer sorular aklına takılan kişiler eski konulara bakarak yararlanabilir. Tabii mesaj yazarken cevabınızı sebebiyle yazmanız daha doğru olacaktır ve emin olmadığınız cevapları lütfen ya bunu belirterek paylaşın ya da hiç paylaşmayın.