Kayseri'de kraliçe arayışlarım

gambleru

Larva
Üye
Selamlar, iyi akşamlar herkese, kolay gelsin. Küçük bir sorum var: Şu an Kayseri'nin kırsal sayılabilecek bir yerindeyim. Birkaç gündür kraliçe arıyorum, sadece bir tane bulabildim, o da maalesef elimden kaçtı. 1,5–2 hafta içinde şehir merkezine geri döneceğim. Uçuşların tam olarak ne zaman olduğunu bilmiyorum. Bu yüzden şehir merkezine dönmeden önce burada kraliçe bulamazsam satın mı almalıyım, yoksa bulma şansım yüksek mi? Bugün, normalde görmeye alışık olduğum prenslere bile rastlamadım. Bu yüzden kararsız kaldım, bir sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

BahadirSarp

Asker
Yardımsever
Üye
Selamlar, iyi akşamlar herkese, kolay gelsin. Küçük bir sorum var: Şu an Kayseri'nin kırsal sayılabilecek bir yerindeyim. Birkaç gündür kraliçe arıyorum, sadece bir tane bulabildim, o da maalesef elimden kaçtı. 1,5–2 hafta içinde şehir merkezine geri döneceğim. Uçuşların tam olarak ne zaman olduğunu bilmiyorum. Bu yüzden şehir merkezine dönmeden önce burada kraliçe bulamazsam satın mı almalıyım, yoksa bulma şansım yüksek mi? Bugün, normalde görmeye alışık olduğum prenslere bile rastlamadım. Bu yüzden kararsız kaldım, bir sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.
Sezon yeni başladı illaki bulursunuz.

Delüzyoni

Larva
Üye
Satın almanı tavsiye etmem hem kırsal alandasın hem daha yazın başındayız. Hava koşullarına bağlı olarak uçuş tarihleri biraz değişebilir endişelenecek bir şey yok. Karınca yakalamak için toz sim, boncuk kapları oluyor onları delik açarak kullanabilirsiniz ağzı tüpten geniş olduğu için rahatlık sağlıyor.

İlla satın alacaksanız da bulunduğunuz ortamda yaşayabilecek-yaşatabileceğiniz türleri seçin.

Batusakarys

Larva
Üye
hocam siz yine aramaktan vaz geçmeyin bulamazsanız size Tetramorium verebilirim isterseniz bu sezon çok fazla buldum sahiplendirmem lazım hepside yumurtladı.