Kavanozda koloni olur mu?

karıncayiyenUmut

Yumurta
Üye
Buldum, kraliçe karıncayı kavanozun içine koydum. Acaba koloni olur mu? Deney tüpü şu anda yanımda yok, köyde rast geldi, sadece koydum.

Bir pamuğu ıslatın ve su akıtmayacak dereceye gelene kadar sıkın, ama emdiği suyu tamamen sıkmayın. Hala nem yapabilecek ve karıncanın içeceği kadar su tutması gerekiyor pamuğun. Ardından kavanozun bir köşesine pamuğu yerleştirin ve karanlık bir yerde hiç hareket ettirmeden bekletin. Bu sizi bir süre idare eder. Sonra test tüpüne transfer edersiniz.

Hasancık

Majör
Üye
Buldum, kraliçe karıncayı kavanozun içine koydum. Acaba koloni olur mu? Deney tüpü şu anda yanımda yok, köyde rast geldi, sadece koydum.
Geçici olarak kavanozda tutabilirsiniz fakat test tüpünün şart olduğunu düşünüyorum şırınga da kullanabilirsiniz kavanozdan daha uzun süre götürebilir sizi

karıncayiyenUmut

Yumurta
Üye
Geçici olarak kavanozda tutabilirsiniz fakat test tüpünün şart olduğunu düşünüyorum şırınga da kullanabilirsiniz kavanozdan daha uzun süre götürebilir sizi
Şu anda alabileceğim yer yok köydeyim o yüzden koydum
Geçici olarak kavanozda tutabilirsiniz fakat tes tüpünün şart olduğunu düşünüyorum şırınga da kullanabilirsiniz kavanozdan daha uzun süre götürebilir sizi