Karma Akvaryuma Ciklet?

Roger_Ted

Yumurta
Üye
İyi akşamlar, sorum biraz saçma olabilir.

IMG_0462.jpegIMG_0460.jpeg
Tanıdığının akvaryumunda hayatta kalmaya çalışan bu zavallı balığı şu akvaryuma almak istiyorum; IMG_0498.jpeg

Almak istediğim akvaryum: 65 litre, 7 lepistes, 2 çöpçü, 1 cüce vatoz, 1 beta ve 2 adet katil salyangoz. Lepistesler ile geçinemeyeceğini biliyorum ancak fazla fazla saklanma alanı var, hadi diyelim lepisteslerle bir şekilde geçindi ama beta da var eğer beta ile geçinemezse betaya ayrı ufak bir 8 litrelik bir akvaryum kurabilirim veya betayı yavruluğa alabilirim. Kısacası bu balığı kurtarmak için yapabileceğim bir şey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

omerfaruk_

Majör
Moderatör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
İyi akşamlar, sorum biraz saçma olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 30954Ekli dosyayı görüntüle 30956
Tanıdığının akvaryumunda hayatta kalmaya çalışan bu zavallı balığı şu akvaryuma almak istiyorum; Ekli dosyayı görüntüle 30957

Almak istediğim akvaryum: 65 litre, 7 lepistes, 2 çöpçü, 1 cüce vatoz, 1 beta ve 2 adet katil salyangoz. Lepistesler ile geçinemeyeceğini biliyorum ancak fazla fazla saklanma alanı var, hadi diyelim lepisteslerle bir şekilde geçindi ama beta da var eğer beta ile geçinemezse betaya ayrı ufak bir 8 litrelik bir akvaryum kurabilirim veya betayı yavruluğa alabilirim. Kısacası bu balığı kurtarmak için yapabileceğim bir şey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ne yazıkki o cikleti bu akvaryuma ekleyemezsiniz beyaz prenses tüm balıkları öldürcektir. Ek olarak cikletler sürü balığıdır tek başına bakılamaz.

Shadowv

Yumurta
Üye
Ne yazıkki o cikleti bu akvaryuma ekleyemezsiniz beyaz prenses tüm balıkları öldürcektir. Ek olarak cikletler sürü balığıdır tek başına bakılamaz.
arkadaşa kesin katılıyorum, 1 erkeğe 5 dişi şeklinde en az 200 litrelik akvaryumda bakabilirsin. Sağlıkla, bu şartlar altında baktığında verim alırsın cikletlerden bir gün evime kurmak hayalim.