Karıncayı Şehir Dışına Götürme

Emperorofinsects

Pupa
Üye
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da yazdığı gibi karıncalarımı şehir dışına götürmem gerekiyor. Yolda strese girerse ve kolonim yerle bir olursa çok üzülürüm. Herhangi bir öneriniz var mı mesela karıncaları kış uykusuna yatırmak gibi? 2 Messor kolonim 1 Campo kolonim var. messor kolonilerimden biri 20-30 üyeye sahip. diğerleri çok daha az. Keyifli hobiler.

Görükremin

Nanitik
Üye
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da yazdığı gibi karıncalarımı şehir dışına götürmem gerekiyor. Yolda strese girerse ve kolonim yerle bir olursa çok üzülürüm. Herhangi bir öneriniz var mı mesela karıncaları kış uykusuna yatırmak gibi? 2 Messor kolonim 1 Campo kolonim var. messor kolonilerimden biri 20-30 üyeye sahip. diğerleri çok daha az. Keyifli hobiler.
Tüpleri birbirine bantlarsanız taşımada hiçbir sorun olmayacaktır dostum. Ne kadar süreliğine şehir dışında olacaksınız?

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
test tüpündelerse çok sorun çıkacağını sanmam. iyice sarıp titreşimi engellemeniz lazım sadece. ben ayakkabı kutusunun içine yumurta viyolleri koydum, test tüplerini iyice sabitledim bol bol pamuk ve bant kullandım hiçbir sorun yaşamadım 5 saatlik yolda

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Bende dalyana tatile geldik yanıma almam gerekenleti bu kutuda direkt ayağımın altına alarak bırsadan dalyana kadar getirdim önrmli olan tüplerin ters dönmemesi titreşim olacaktır zaten

9A9DB0ED-7C41-435E-B473-3A635F87AE00.jpeg