Kraliçenin cinsi nedir?10-11 Gün önce buldum ve beslemedim. Hala yumurta da çıkarmadı ama bu karıncaya bir şey vermedim. Un kurdu sipariş ettim ama gelene kadar karıncaya ne verebilirim yemek olarak?
Bulabileceğin çoğu cins ilk işçiden önce besin takviyesine ihtiyaç duymaz.10-11 Gün önce buldum ve beslemedim. Hala yumurta da çıkarmadı ama bu karıncaya bir şey vermedim. Un kurdu sipariş ettim ama gelene kadar karıncaya ne verebilirim yemek olarak?
Böyle bir cümlenin yardımcı olmadığını ve kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bir kişinin bulduğu bir karıncaya “çoğu cins ilk işçiden önce besin takviyesine ihtiyaç duymaz” diyerek claustral olduğunu varsaymasını teşvik etmek yanlıştır, yaptığın şey boş mesaj atıp yanlış bilgi vermekten başka bir şey değil.Bulabileceğin çoğu cins ilk işçiden önce besin takviyesine ihtiyaç duymaz.
O kadar yanlış bir şey dememiş aslında.Böyle bir cümlenin yardımcı olmadığını ve kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bir kişinin bulduğu bir karıncaya “çoğu cins ilk işçiden önce besin takviyesine ihtiyaç duymaz” diyerek claustral olduğunu varsaymasını teşvik etmek yanlıştır, yaptığın şey boş mesaj atıp yanlış bilgi vermekten başka bir şey değil.
myrmica sp.Kraliçenin cinsi nedir?