karıncamın yumurtaları buyumuyor

efecin500

Yumurta
Üye
merhbalar karıncamın yaklaşık 2 haftadır yumurtaları var 0 gelişme ve karıncam deli gibi su içiyodu bende aç olabilcegini düşündüm ve sucuk attım abi şakasız sucugu 1 saatde yok etti sizce neden böyle oldu hayvan önceden birkaç yumurtasını yedi ama durum gene aynıydı su içiyodu hep bende şimdi şekerli su ve sucuk veedim dirtek hüpletti sizce neden böyel olmuştur sizce

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
merhbalar karıncamın yaklaşık 2 haftadır yumurtaları var 0 gelişme ve karıncam deli gibi su içiyodu bende aç olabilcegini düşündüm ve sucuk attım abi şakasız sucugu 1 saatde yok etti sizce neden böyle oldu hayvan önceden birkaç yumurtasını yedi ama durum gene aynıydı su içiyodu hep bende şimdi şekerli su ve sucuk veedim dirtek hüpletti sizce neden böyel olmuştur sizce
Kraliçenizin cinsi ne 2 hafta bazı türler için kısa bir süre

efecin500

Yumurta
Üye
Kraliçenizin cinsi ne 2 hafta bazı türler için kısa bir süre
düzeltiyorum yaklaşık 3 kolonim var 1 tanesinded yumurtalar cıktı bile digerinde ramak kaldı bu bahsettigim kolonidede yumurtalar hala küçük larva oluşumu yok hepsini aynı sürede yakaldım türünü bilmiyorum ama kendisi yumurtalar cıkana kadar beslenmeyen bir tür ondan eminim