Crematogaster scutellaris dağılım itibariyle ülkemizde bulunmamaktadır. Muhtemelen C. sordidula kraliçesi.Crematogaster Kraliçesi tutmaz bütük ihtimalle ama Crematogaster Scutellaris olduğunu düşünüyorum
Crematogaster scutellaris dağılım itibariyle ülkemizde bulunmamaktadır. Muhtemelen C. sordidula kraliçesi.Crematogaster Kraliçesi tutmaz bütük ihtimalle ama Crematogaster Scutellaris olduğunu düşünüyorum
o zaman beni keklediler bende geçen sezon bulmuştum renkler aynıydı scutellaris demişlerdiCrematogaster scutellaris dağılm itibariyle ülkemizde bulunmamaktadır. Muhtemelen C. sordidula kraliçesi.
Yapılan yayımlarda bu türün Türkiye karınca faunasından çıkarıldığını belirtildi. Yanlış tespit yapmışlardır onlar da.o zaman beni keklediler bende geçen sezon bulmuştum renkler aynıydı scutellaris demişlerdi![]()
tamamdır teşekkürlerYapılan yayımlarda bu türün Türkiye karınca faunasından çıkarıldığını belirtildi. Yanlış tespit yapmışlardır onlar da.
alt familyası cok birşey değiştirmiyor sanırımCrematogaster Sordidula dedi arkadaş büyük ihtimalle de odur