Karıncamın Pamuğun Bir Parçasını Koparıp Turuncu Yaptı Ve Larvalarım Öldü Yeni Yumurtalarda Bunu Nasıl Yaşamam

EgeÇağlar

Yumurta
Üye
16556310947186521936046202570847.jpg
Merhaba, karıncam pamuğun bir parçasını resimdeki gibi aldı ve rengi turuncu oldu nedeni nedir? İkinci sorum bundan 2-3 gün öncesine kadar içinde larvalarım vardı yumurtalarım büyümüştü boğum boğumdu ve hareket ediyorlardı bugün göremedim ve daha tam karınca olmadıkları için beslememiştim ve şuan da yoklar acaba suyun olduğu kısımdaki pamuğa mı yapıştılar su içmek için şimdi yeni yumurtalar var bunlar büyüdüğünde aynısını yaşamam için ne yapmam gerekir?

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Pamuk yanlış anlamıyorsam fazla nemli görünüyor. Su sızıntısı var mı yok mu kontrol edin. Kraliçe strese girdiyse larvaları yemiş, tekrar yumurtlamış olabilir. Belki de pamuğun kenarlarında bir yerlerdelerdir. Bir de o turuncu şeyin pupa olmadığından emin misiniz?

EgeÇağlar

Yumurta
Üye
Pamuk galiba biraz fazla nemli turuncu olan da pamuk parçası pupadan kastın nedir? Ayrıca karıncam streste değildi larvalarım sanırsam şekerli su ve yem verediğim için nemli pamukta öldü.Pamuğun nemini nasıl azaltabilirim

KAANDBK01

Larva
Üye
Pamuk galiba biraz fazla nemli turuncu olan da pamuk parçası pupadan kastın nedir? Ayrıca karıncam streste değildi larvalarım sanırsam şekerli su ve yem verediğim için nemli pamukta öldü.Pamuğun nemini nasıl azaltabilirim
Başka bir pamuk parçasını cimbaza tak ve tüpün içinde ki pamuğa dokundur. Ama çok fazla kurutma pamuğu bu seferde tüp nemsiz kalır

sude

Yumurta
Üye

şekerli su ve yem mi verdiniz anlamadım