Prenses ama daha net fotoğraf atarmısın. Ve farklı açılardan.Bu kraliçe karıncayı dün buldum ve cinsini merak ediyorum.
Yuva ağzından vs. bulmadıysanız döllenmiş olma ihtimali var. 2 Hafta kadar karanlık ve titreşimsiz bir ortamda bırakırsanız döllenmiş ise muhtemelen yumurtlayacaktır. Ayrıca bana da cinsi Apha gibi geldi (Cins belirleme konusunda tecrübem yok, sadece bir tahmin).Peki ya bu karınca yumurtlarmı?
Muhtemelen hayır, bulduğunuz yuvaya geri bırakın ve kısa aralıklarla takip edin. Bir süre sonra muhtemelen uçuşsa denk gelirsiniz.Yuva ağzından buldum acaba çiftleşmişmidir?
Bulduğun yerin çevresine bakabilirsin.Karıncayı tekrar nereden bulacağım çok zor bulurum ama?
Yuvada çevresinde aleteler (kanatlı karıncalar) varsa uçuşa hazırlanıyorlar demektir. O yuvayı haftalık gittikçe daha da sıklaşacak şekilde kontrol ederseniz uçuşa denk gelebilirsiniz.Karıncayı tekrar nereden bulacağım çok zor bulurum ama?
Bulabileceğinizi neden sanmıyorsunuz onu anlamadım, yuvanın yerini mi bilmiyorsunuz? Yani yuva ağzından aldıysanız çok yüksek ihtimalle çiftleşmemiştir boşuna heves ederseniz sonra üzülürsünüz.Bulabileceğimi zannetmiyorum 2 hafta felan bakayim yumurtlamazsa birakayim oyle olurmu
Anladım yuvanın yerini biliyorum 1 saat once baktiğımda kralice yoktu birazdan gene bakarım sağolunBulabileceğinizi neden sanmıyorsunuz onu anlamadım, yuvanın yerini mi bilmiyorsunuz? Yani yuva ağzından aldıysanız çok yüksek ihtimalle çiftleşmemiştir boşuna heves ederseniz sonra üzülürsünüz.
Çevresine bak yuvanın. Yada herhangi sokak lambalarının altına bakabilirsin.Anladım yuvanın yerini biliyorum 1 saat once baktiğımda kralice yoktu birazdan gene bakarım sağolun
Tamamdır. Öneriniz için sağolunÇevresine bak yuvanın. Yada herhangi sokak lambalarının altına bakabilirsin.