Karıncamın beslenmesi

karıncanın

Yumurta
Üye
Herkese iyi forumlar. Benim 4 işçisi olan bir Messor kolonim var. Bu kolonime dün yaklaşık 6 kuş yemini ezerek verdim. Yaklaşık 10 dakika sonra ise hepsini tek bir düzlemde koydular ve birini yanlarına götürdüler. Ben de kaplamasını kapadım. Kolonide yumurtaların eksikliğini sezdim. Yarın un ya da morio kurdu mu vereyim, yoksa şekerli su mu vereyim ya da hiçbir şey vermeyeyim mi?

YalnızGaripAdam

Nanitik
Üye
Herkese iyi forumlar. Benim 4 işçisi olan bir Messor kolonim var. Bu kolonime dün yaklaşık 6 kuş yemini ezerek verdim. Yaklaşık 10 dakika sonra ise hepsini tek bir düzlemde koydular ve birini yanlarına götürdüler. Ben de kaplamasını kapadım. Kolonide yumurtaların eksikliğini sezdim. Yarın un ya da morio kurdu mu vereyim, yoksa şekerli su mu vereyim ya da hiçbir şey vermeyeyim mi?
Protein takviyesi yapman lazım. Un kurdu morio falan ver

karıncanın

Yumurta
Üye
Yarın Un kurdunun kuyruğunu kesip vereceğim yarın koloninin son durumunun fotoğrafını atarım:)

karıncanın

Yumurta
Üye
20250523_195207.jpg

Merhaba fotoğrafta gözükmeyen bir pislik vardı kulak çubuğuyla daldım ve biraz ileri gittim yumurtaları ağızlarına aldılar kaçıştılar bende korkup kapattım durum nedir ve fotoğraf kalitesi biraz düşük kusuruma bakmayın