Kapı tarafıysa yüksek stresten yapıyorlardır. 1-2 hafta açmamak en iyisi.Foto atamayacak strese girerler diye korkuyorum
4 kraliçenin birinin 5 yumurtası var diğerlerinin yumurtası yok ve pamuklara kopartıp yere atıyorlar neden yapıyorlar şimdiden teşekkürler.
Evet kapı tarafıKapı tarafıysa yüksek stresten yapıyorlardır. 1-2 hafta açmamak en iyisi.
1-2 hafta suları bitmez mi onu nasıl yapacağızKapı tarafıysa yüksek stresten yapıyorlardır. 1-2 hafta açmamak en iyisi.
Bitmez, nasıl bitsin? Aylarca gidiyor.1-2 hafta suları bitmez mi onu nasıl yapacağız
Ben şırıngaya ypatım ve şırıgatı 3 e kadar doldurdum1 günde bittiBitmez, nasıl bitsin? Aylarca gidiyor.
Her gün karıncaları transfer yaptığımızı mı düşünüyorsunuz? Bir şeyleri yanlış yapmışsınızdır.Ben şırıngaya ypatım ve şırıgatı 3 e kadar doldurdum1 günde bitti
O kırmızı şefaf pvc yi nerden bulabilirnHer gün karıncaları transfer yaptığımızı mı düşünüyorsunuz? Bir şeyleri yanlış yapmışsınızdır.
Onu kullanmanız pek önerilmiyor. Opak bir maddeden cover yapmanız daha iyi olur.O kırmızı şefaf pvc yi nerden bulabilirn
E nasıl seyredicez o zamanOnu kullanmanız pek önerilmiyor. Opak bir maddeden cover yapmanız daha iyi olur.
Karıncalar kırmızıyı siyah görmüyor mu ne kadar doğru bilmiyorum aydınlatır mısınız?Onu kullanmanız pek önerilmiyor. Opak bir maddeden cover yapmanız daha iyi olur.
Görmediğini söyleyen de var gördüğünü söyleyen de, o yüzden kullanmamak en iyisi.Karıncalar kırmızıyı siyah görmüyor mu ne kadar doğru bilmiyorum aydınlatır mısınız?
İstediğiniz zaman opak coverı çıkartıp bakabilirsiniz ama sık sık yaparsanız strese girmeleri istemediğiniz sonuçlar doğurabilir.E nasıl seyredicez o zaman
Evet bir şeyler ters gitmiş normalde ne kadar su doldurduğunuza bağlı olarak baya bi dayanıyor suBen şırıngaya ypatım ve şırıgatı 3 e kadar doldurdum1 günde bitti
Türe görede stres seviyeleri artıyorKarıncanın türü be acaba