Karıncama ne oluyor?

FDD

Yumurta
Üye
Nedeni hakkında bilgi sahibi olmamız çok zor. En sık rastlanan vakalar, yakalarken kraliçeye zarar vermek ve antenlerden birisinin ya da ikisinin olmaması. Başka vakalarla sık rastlanan insanlar illaki vardır fakat sizin kraliçenizin ölümünü "kesin" olarak bilemeyiz. Sadece olasılıklardan bahsedibiliriz ki aklıma gelen sadece iki olasılık var denk geldiğimiz

Ardasngl45

Yumurta
Üye
Nedeni hakkında bilgi sahibi olmamız çok zor. En sık rastlanan vakalar, yakalarken kraliçeye zarar vermek ve antenlerden birisinin ya da ikisinin olmaması. Başka vakalarla sık rastlanan insanlar illaki vardır fakat sizin kraliçenizin ölümünü "kesin" olarak bilemeyiz. Sadece olasılıklardan bahsedibiliriz ki aklıma gelen sadece iki olasılık var denk geldiğimiz
Kraliçe tamamen sapa sağlam ama kraliçeyi bulduğum çevrede ölü kraliçeler de gördüm.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
çıkar tüpten bi yürüsün kendine gelsin. ölecekmiş gibi duruyor birazccık dolaşmasından bişey olmaz geç yumurta al

kylorenn2891

Yumurta
Üye
Yani tam nedenini bilmiyorum fakat tüpte ise eğer giriş kısmındaki pamuk çok sıkı olabilir yani yeterli hava olmayabilir. Birsürü nedeni olabilir, benim aklıma bu geldi bunu da eklemek istedim.

Antlantis

Nanitik
Üye
Hocam bu tür durumlar olabiliyor benden tavsiye ilk hafta 2 günde bir şekerli su takviyesi yapmanız. Bu şekilde bir çok kraliçeyi bir nevi hayata döndürdüm ondan öneririm. Unutmamak lazım her sorunun çözümü değildir.