Karıncam yumurtlamıyor

samet_56

Intercaste
Yardımsever
Üye
Benim

Benim aklıma acaba prensesin kanatlarını koparıp yollamış olabilirler mi? Sorusu geldi. Sizce olabilir mi?
Evet bunu yapan satıcılar var maalesef, bu da ne yazık ki bir olasılık. Böyle bir olasılığın hiç olmamasını isterdim.

Aysenur

Yumurta
Üye
Kraliçenin başka bir sıkıntısı var, stres olsa bile şu zamana kadar mutlaka yumurtlamış olması gerekirdi.
Sebeplerinden, düzgün çiftleşmeme, biyolojik sorunlar, stresi tetikleyen geniş alan bir kaçı sayılabilir.

Gördüğüm kadarıyla alanı da geniş, çıkış pamuğunu içeri doğru ittirip alanı daraltın. Yumurtlamazsa satıcıya bildirin ve gerekirse yenisini göndersin ya da para iadesi yapsın.
Tamam dediğini gibi yapıcağım ama satıcının yeniden göndericeğini sanmıyorum

Aysenur

Yumurta
Üye

Ekli dosyalar

• IMG_1836.jpeg
    IMG_1836.jpeg
    38.6 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1838.jpeg
    IMG_1838.jpeg
    29.8 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

samet_56

Intercaste
Yardımsever
Üye
İki yumurta görünüyor, bunca zaman sonra yumurtlaması şüpheli. Siz bekleyin, bir ay içinde yumurtlar da gözle görülür bir değişim olmalı. Fotoğraf ile bir süre sonra foruma sorabilirsiniz.

Demo

Asker
Yardımsever
Üye
Aldıktan 1 hafta gibi bi süredede yazmıştıma ama 1 ay sürebilir demişti şimdi tekrardan yazdım

Ekli dosyayı görüntüle 54540şimdi fotoğraf çekmek için çıkardığımda fark ettim karıncanın üst taGrafına doğru iki tane beyaz nokta var yumurtlamış sanırım
1-2 adet tohum kırıp verin ve haftada 1 bakın. Gözlemlerinizi her hafta fotoğraf çekerek buraya atın, yardımcı olacağız.