Böyle bir şey mümkün. Yakından net çekim yapabilirse eğer anlayabiliriz.Benim
Benim aklıma acaba prensesin kanatlarını koparıp yollamış olabilirler mi? Sorusu geldi. Sizce olabilir mi?
Böyle bir şey mümkün. Yakından net çekim yapabilirse eğer anlayabiliriz.Benim
Benim aklıma acaba prensesin kanatlarını koparıp yollamış olabilirler mi? Sorusu geldi. Sizce olabilir mi?
Evet bunu yapan satıcılar var maalesef, bu da ne yazık ki bir olasılık. Böyle bir olasılığın hiç olmamasını isterdim.Benim
Tamam dediğini gibi yapıcağım ama satıcının yeniden göndericeğini sanmıyorumKraliçenin başka bir sıkıntısı var, stres olsa bile şu zamana kadar mutlaka yumurtlamış olması gerekirdi.
Sebeplerinden, düzgün çiftleşmeme, biyolojik sorunlar, stresi tetikleyen geniş alan bir kaçı sayılabilir.
Gördüğüm kadarıyla alanı da geniş, çıkış pamuğunu içeri doğru ittirip alanı daraltın. Yumurtlamazsa satıcıya bildirin ve gerekirse yenisini göndersin ya da para iadesi yapsın.
Çok uzun zaman geçti sizi suçlayacaktır.Tamam dediğini gibi yapıcağım ama satıcının yeniden göndericeğini sanmıyorum
Böyle bir şey mümkün. Yakından net çekim yapabilirse eğer anlayabiliriz.
Aldıktan 1 hafta gibi bi süredede yazmıştıma ama 1 ay sürebilir demişti şimdi tekrardan yazdımÇok uzun zaman geçti sizi suçlayacaktır.
Ben göremedim.Aldıktan 1 hafta gibi bi süredede yazmıştıma ama 1 ay sürebilir demişti şimdi tekrardan yazdım
Ekli dosyayı görüntüle 54540şimdi fotoğraf çekmek için çıkardığımda fark ettim karıncanın üst tarafına doğru iki tane beyaz nokta var yumurtlamış sanırım
1-2 adet tohum kırıp verin ve haftada 1 bakın. Gözlemlerinizi her hafta fotoğraf çekerek buraya atın, yardımcı olacağız.Aldıktan 1 hafta gibi bi süredede yazmıştıma ama 1 ay sürebilir demişti şimdi tekrardan yazdım
Ekli dosyayı görüntüle 54540şimdi fotoğraf çekmek için çıkardığımda fark ettim karıncanın üst taGrafına doğru iki tane beyaz nokta var yumurtlamış sanırım
1 hafta hiç bakma birde besleme yap proteini yoksa yumurtlamaz.Ekli dosyayı görüntüle 53714
Karıncayı interneten aldım çünkü dışarda hiç bulamadım. Alalı 15 gün gibi bi süre oldu bu süre zarfında çok fazla rahatsız etmedim ama daha yumurtlamadı. Sizce bir sorun olabilir mi?