Sahibinden aldım karanlıkbir ortamda ve 4 günde birStrese sokmamanız, karanlıkta muhafaza etmeniz lazım. Hangi siteden aldınız? Bazen döllenmemiş gelebiliyor.
Karanlık sessiz titreşimsiz bir yerde tutun. Kontrol süreniz haftada 1 olsun. Sıcaklık 24-29 arası olması süreci hızlandırır. Bazı kraliçelerin yumurtlaması 1 ay sürebiliyor. Döllenmemiş olması nadir bir olaydır fakat buna karar vermek için daha erken.Ekli dosyayı görüntüle 53714
Karıncayı interneten aldım çünkü dışarda hiç bulamadım. Alalı 15 gün gibi bi süre oldu bu süre zarfında çok fazla rahatsız etmedim ama daha yumurtlamadı. Sizce bir sorun olabilir mi?
Normal şartlarda 1 tane de olsa 3 güne yumurtaması lazımSahibinden aldım karanlıkbir ortamda ve 4 günde bir
Felan bakıyorum karanlık bir ortamda
Karanlık sessiz titreşimsiz bir yerde tutun. Kontrol süreniz haftada 1 olsun. Sıcaklık 24-29 arası olması süreci hızlandırır. Bazı kraliçelerin yumurtlaması 1 ay sürebiliyor. Döllenmemiş olması nadir bir olaydır fakat buna karar vermek için daha erken.
Oda sıcaklığı 24 derece eğer kendini benimsemediyse benim yapabileceğim bir şey varmıOda sıcaklığınız uygun olmayabilir, sesten ve titreşimden rahatsız olurlar. Ya yeri kendine benimsememiş ya da döllenmemiş.
Sıcaklık 24 derece gibi odada bi süre daha beklicem ozaman
Oda sıcaklığı 24 derece eğer kendini benimsemediyse benim yapabileceğim bir şey varmı
Tamam teşekkürlerYalnızGaripAdamın dediği gibi yaparsanız yeter. Türün besine ihtiyacı olmadığı için kontrol sürenizi yükseltebilirsiniz.
Ayrıca direkt bu işi yapan kişilerden satın almanız daha garanti olur. Bazıları prensesin kanatlarını kopartıp kraliçe diye satabiliyor. Reklam değil fakat ben bu işler için AntStore Turkey kullanıyorum. Sorun yaşamadım.Sahibinden aldım karanlıkbir ortamda ve 4 günde bir
Felan bakıyorum karanlık bir ortamda
Acaba birazcık şekerli su versemi diyede düşündüm enerjisi az olabilirmiYalnızGaripAdamın dediği gibi yaparsanız yeter. Türün besine ihtiyacı olmadığı için kontrol sürenizi yükseltebilirsiniz.
Verebilirsiniz ama yumurtlama konusunda pek fayda sağlamaz. Protein takviyesi yapabilirsiniz ama.Acaba birazcık şekerli su versemi diyede düşündüm enerjisi az olabilirmi
Eğer 1 ay kadar yumurtlamazsa ordan alamuı düşünüyorum
Eğer 1 ay kadar daha yumurtlamazsa ordan almayı düşünüyorumAyrıca direkt bu işi yapan kişilerden satın almanız daha garanti olur. Bazıları prensesin kanatlarını kopartıp kraliçe diye satabiliyor. Reklam değil fakat ben bu işler için AntStore Turkey kullanıyorum. Sorun yaşamadım.
Tamam teşekkürlerDeneyebilirsiniz ama daha 15 gün olmuş sebep olmayabilir. Yine de aklınızda kalırsa 1 damla damlatın ve tüpü açmayın.
Tamamdır eğer haftaya yumurtlamazsa protein takviyesinde bulunacağımVerebilirsiniz ama yumurtlama konusunda pek fayda sağlamaz. Protein takviyesi yapabilirsiniz ama.
Bence iade yapmayacaktır. Sahibinden üzerinden bir kullanıcıdan satın almış.Kraliçenin başka bir sıkıntısı var, stres olsa bile şu zamana kadar mutlaka yumurtlamış olması gerekirdi.
Sebeplerinden, düzgün çiftleşmeme, biyolojik sorunlar, stresi tetikleyen geniş alan bir kaçı sayılabilir.
Gördüğüm kadarıyla alanı da geniş, çıkış pamuğunu içeri doğru ittirip alanı daraltın. Yumurtlamazsa satıcıya bildirin ve gerekirse yenisini göndersin ya da para iadesi yapsın.
Bu arada nasıl sorunları olabilir?Bence iade yapmayacaktır. Sahibinden üzerinden bir kullanıcıdan satın almış.
Ben olsam peşini bırakmam, mutlaka iade ya da yenisini getirttiririm. Soruyu bana mı yönelttiniz?Bence iade yapmayacaktır. Sahibinden üzerinden bir kullanıcıdan satın almış.
Bu arada nasıl sorunları olabilir?
Evet, kraliçe neden yumurtlamıyordur sizce? Ne gibi sorunları vardır?Ben olsam peşini bırakmam, mutlaka iade ya da yenisini getirttiririm. Soruyu bana mı yönelttiniz?
En sık karşılaşılan sorunlardan birisi düzgün çiftleşmenin gerçekleşmemesidir. Birleşme olduğu andan itibaren kraliçenin izini gerekli, ilk birleşme anı kraliçe için acı verici bir tepkimeye yol açar.Evet, kraliçe neden yumurtlamıyordur sizce? Ne gibi sorunları vardır?
En sık karşılaşılan sorunlardan birisi düzgün çiftleşmenin gerçekleşmemesidir. Birleşme olduğu andan itibaren kraliçenin izini gerekli, ilk birleşme anı kraliçe için acı verici bir tepkimeye yol açar.
Her kraliçe bunu tolere edemez ve prensi birleşmenin ilk saniyesinde kendinden koparır, uzaklaştırır. Bu esnada yeterli sperm transferi gerçekleşmez ve kraliçenin çiftleşme dürtüsü birleşmeyle birlikte son bulduğu için kanatlarını koparır. Bu aşamadan sonra alate ya yumurtlar fakat dölsüzdür ya da hiç yumurtlamaz.
Bir diğer en yaygın sebepte hormon bozukluğudur, genetik kusurları bir takım bileşenleri bir araya getirmesine müsade etmez ve yumurtlayamaz.
Benim aklıma acaba prensesin kanatlarını koparıp yollamış olabilirler mi? Sorusu geldi. Sizce olabilir mi?En sık karşılaşılan sorunlardan birisi düzgün çiftleşmenin gerçekleşmemesidir. Birleşme olduğu andan itibaren kraliçenin izini gerekli, ilk birleşme anı kraliçe için acı verici bir tepkimeye yol açar.
Her kraliçe bunu tolere edemez ve prensi birleşmenin ilk saniyesinde kendinden koparır, uzaklaştırır. Bu esnada yeterli sperm transferi gerçekleşmez ve kraliçenin çiftleşme dürtüsü birleşmeyle birlikte son bulduğu için kanatlarını koparır. Bu aşamadan sonra alate ya yumurtlar fakat dölsüzdür ya da hiç yumurtlamaz.
Bir diğer en yaygın sebepte hormon bozukluğudur, genetik kusurları bir takım bileşenleri bir araya getirmesine müsade etmez ve yumurtlayamaz.