ben şey yapmıştım cover için tuvalet kağıdı rulosuna sarıp ayakkıbı kutusuna koymuştum bide öyle deniyebilirsinyaklaşık 1 ay önce buldugum messor cinsi karınca hala yumurtlamadı bi sıkıntı mı var acaba rahat 1 hafta 10 gün kadar hiç elimi bile sürmeden öylece durdu (titreşimsiz bir yerde)
etrafına sardıgım rulo tam kırmızı degil ama ondan bi sıkıntı olacagını zannetmiyorum çünkü dolabın içinde dedigim dolap hiç açılmıyorben şey yapmıştım cover için tuvalet kağıdı rulosuna sarıp ayakkıbı kutusuna koymuştum bide öyle deniyebilirsin
kış uykusuna yatırmadan bir çözüm bulamazmıyım bide kış uykusu için kaç derece lazımdıKış uykusuna yatırın kraliçeyi. En az 1 ay dursun. Kış uykusu sonrası +25 derece ortamda barındırın, yumurtlayacaktır.
ben ortalama 6-8 derecede yatırıyorum kasım başı şubat sonu gibi cıkarıyorum eğer karıncanın bulunduğu oda kış aylarında da oda sıcaklığını koruyup ortalama 24-25 derece oluyorsa arkadaşın dediği gibi 1 ay yatır bu resmen benim tabirimle karıncaya format atıyoruz gibi reset gibi oluyo eğer oda sıcaklığı 21-20 veya daha altına düşüyorsa mart ortaları gibi çıkart uykudankış uykusuna yatırmadan bir çözüm bulamazmıyım bide kış uykusu için kaç derece lazımdı
dolaba koysam sknt olurmu bide direk oldugu gibimi koyucam test tüpündeki suyuyla filan birlikteben ortalama 6-8 derecede yatırıyorum kasım başı şubat sonu gibi cıkarıyorum eğer karıncanın bulunduğu oda kış aylarında da oda sıcaklığını koruyup ortalama 24-25 derece oluyorsa arkadaşın dediği gibi 1 ay yatır bu resmen benim tabirimle karıncaya format atıyoruz gibi reset gibi oluyo eğer oda sıcaklığı 21-20 veya daha altına düşüyorsa mart ortaları gibi çıkart uykudan
buzdolabınız 5 ten yüksek 10 dan az ise koyabilirsiniz uykuya yatırmadan önce besleyin şekerli suyla direkt olduğu tüpte koyundolaba koysam sknt olurmu bide direk oldugu gibimi koyucam test tüpündeki suyuyla filan birlikte
anladım teşşekürlerbuzdolabınız 5 ten yüksek 10 dan az ise koyabilirsiniz uykuya yatırmadan önce besleyin şekerli suyla direkt olduğu tüpte koyun