Karıncam ya kaçarsa?

AlperenKrAz

Larva
Üye
Merhaba aklıma şu konu takıldı: Eğer Messor veya Formica cinsi kolonim tüpten kaçarsa ev ortamında yaşayabilir mi yani eve yerleşebilir mi? Aydınlatırsanız sevinirim bu konu rüyalarıma bile giriyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

egzotikçiftik

Brachypterous
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Çok zor hocam neredeyse imkansız, korkmanıza gerek yok. 😄 🤣

akvaryumhane

Yasaklı Üye
Yardımsever
Rehberkolik
Üye
Merhaba aklıma şu konu takıldı: Eğer Messor veya Formica cinsi kolonim tüpten kaçarsa ev ortamında yaşayabilir mi yani eve yerleşebilir mi? Aydınlatırsanız sevinirim bu konu rüyalarıma bile giriyor.
Eğer kendine uygun nemli ve sıcak bir ortam bulursa yaşar. Bir youtuberın başına böyle bir olay gelmişti. Kaçan kraliçe okuma kitabının içine yuva yapmış. Ama eğer bundan yana korkunız varsa korkmayın. Tedbirler alındıktan sonra hiçbir sıkıntı olmaz.

Kuzeykurum22

Majör
Üye
Eğer kendine uygun nemli ve sıcak bir ortam bulursa yaşar. Bir youtuberın başına böyle bir olay gelmişti. Kaçan kraliçe okuma kitabının içine yuva yapmış. Ama eğer bundan yana korkunız varsa korkmayın. Tedbirler alındıktan sonra hiçbir sıkıntı olmaz.
Videoyu bulabilir misiniz? İnanılmaz merak ettim.

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hocam benim gibi ihmal yaparsan kaçar ama tedbirleri iyi alırsan bişey olmaz.Ben giriş pamuğunu çok az koydum orayı kazmış ve 3 kraliçede kaçmıştı.Şu an evin herhangi bi yerinde ölü veya canlı 3 Messor var.Bakalım ilerde ne olacak :D :D