Karıncam uçmaya çalışıyor.

Ardaarslancalik

Yumurta
Üye
Merhabalar, 4 gün önce bulduğum kraliçe karınca cinsi ne olduğunu öğrenmek için baktığım tüpten çıkardığımda uçmaya çalışıyor acaba çiftleşmemiş mi nasıl anlarım (test tüpünde bakmıyorum siyah demir bir tüpte bakıyorum test tüpü işlevi görüyor bir sıkıntı yaratır mı)

spykex

Yumurta
Üye
Merhabalar, 4 gün önce bulduğum kraliçe karınca cinsi ne olduğunu öğrenmek için baktığım tüpten çıkardığımda uçmaya çalışıyor acaba çiftleşmemiş mi nasıl anlarım (test tüpünde bakmıyorum siyah demir bir tüpte bakıyorum test tüpü işlevi görüyor bir sıkıntı yaratır mı)
Tam olarak nerede buldun kraliçeyi yuvaya yakınsa sal birde tüpün fotoğraflarını rica edebilirmiyim

Ardaarslancalik

Yumurta
Üye
Karınca, sokakta yürürken bi arkadaşımın kafasına kondu farkettim aldım sonra etrafta yuva gibi birşey varmı diye baktım bulamadım daha sonra karıncayı küçük bir kaba koydum eve getirdim tüpünü hazırladım.Tüpde bu şekilde görmüş olduğunuz bantlı kısım iki ucuda açıktı o tarafına su koydum su akmasın diye kapattım yanlış anlaşılmasınimage.jpg

ramix

Larva
Üye
Çiftleşecek bir prens ararken arkadaşının kafasına çarpmış olabilir bekleyip görmekten başka şansımız yok rahatsız etmeden bir hafta beklet

Ardaarslancalik

Yumurta
Üye
Tam olarak nerede buldun kraliçeyi yuvaya yakınsa sal birde tüpün fotoğraflarını rica edebilirmiyim
Ve daha öncede içinde karınca besledim yumurtladı bir kaç sene önce sanırım tüp bir sıkıntı yaratmaz ama daha önce içinde bir karınca yaşadığını anlarsa kalmak istemeyebilir eski karıncayı çıkarınca güzelce yıkamıştım bilmiyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çiftleşecek bir prens ararken arkadaşının kafasına çarpmış olabilir bekleyip görmekten başka şansımız yok rahatsız etmeden bir hafta beklet
Tamam teşekkür ederim

MCS

Larva
Üye
Ve daha öncede içinde karınca besledim yumurtladı bir kaç sene önce sanırım tüp bir sıkıntı yaratmaz ama daha önce içinde bir karınca yaşadığını anlarsa kalmak istemeyebilir eski karıncayı çıkarınca güzelce yıkamıştım bilmiyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tamam teşekkür ederim
bu tüpte nasıl gözlem yapacaksın bence acilen şu tüpü değiştir yani 3-5 tl' ye kırtasiyelerde satılıyor tüp